Ποιο κιτ σκηνής Grow είναι το καλύτερο για εσάς;

Ποιο κιτ σκηνής Grow είναι το καλύτερο για εσάς;

Είτε είστε νέος στην καλλιέργεια είτε είστε έμπειρος κηπουρός στην πόλη, η επιλογή του Grow Tent Kit για να αγοράσετε μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου εβδομάδων, θα εξετάσουμε όλους τους διαφορετικούς τύπους Grow Tent Kit που προσφέρουμε και πώς το καθένα μπορεί να ωφελήσει την κατάστασή σας.

——————————————————————————————————

Κιτ σκηνών ανάπτυξης LED / Κιτ σκηνής ανάπτυξης CFL

Κιτ Σκηνών Grow LED & CFL είναι τα πιο δημοφιλή μας Grow Tent Kit και αφού διαβάσετε αυτό το blog θα καταλάβετε γιατί.

Τα φώτα LED και CFL είναι γνωστά ότι δεν παράγουν θερμότητα και έχει αποδειχθεί ότι παράγουν τα ίδια αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με άλλα παραδοσιακά φώτα καλλιέργειας στην αγορά σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που είναι εξαιρετικά για τους νέους καλλιεργητές, καθώς οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη συσσώρευση θερμότητας στην περιοχή καλλιέργειας τους. Επιπλέον, εάν η λυχνία LED ή CFL είναι φως διπλού φάσματος που ενισχύει τον ρυθμό ανάπτυξης των φυτών και επίσης τον ρυθμό παραγωγής λουλουδιών/καρπών τους, ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως χρειαστεί να αλλάξει το περιβάλλον φωτισμού στα μισά του κύκλου ζωής των φυτών του.

Ένα άλλο πλεονέκτημα ενός κιτ σκηνής LED & CFL Grow είναι ότι δεν χρειάζονται απαραίτητα κιτ φίλτρου άνθρακα όπως άλλα κιτ σκηνής Grow στην αγορά σήμερα. Αυτό οφείλεται στο ότι, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η λυχνία LED ή CFL δεν παράγει θερμότητα, επομένως, δεν υπάρχει ανάγκη εξαγωγής θερμότητας από την περιοχή καλλιέργειας. Ωστόσο, όπως θα δείτε με αυτό Κιτ Σκηνής LED Grow και Κιτ σκηνής CFL Growορισμένα κιτ LED & CFL συνοδεύονται από μονάδα εξαγωγής φίλτρου άνθρακα, η οποία μοναδικός σκοπός είναι να αφαιρέσει τις ανεπιθύμητες οσμές που δημιουργούνται από τα φυτά σας, καθώς και τυχόν επιβλαβή παθογόνα στον αέρα που μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη των φυτών.

Όταν επιλέγετε αν θέλετε ένα κιτ με ή χωρίς μονάδα εκχύλισης, όλα εξαρτώνται από το είδος του φυτού που καλλιεργείτε, για παράδειγμα, εάν καλλιεργείτε Αλόη τότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να εξαλείψετε τις οσμές. Ωστόσο, εάν καλλιεργείτε ένα εξωτικό φυτό που παράγει οσμές, πιθανότατα θα χρειαστείτε μια μονάδα εκχύλισης για να αφαιρέσετε τις οσμές και να σταματήσετε την περιοχή ανάπτυξης σας να επηρεάζει το εξωτερικό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα  Το αυθόρμητο οδικό μας ταξίδι στους καταρράκτες του Νιαγάρα | Surviving Adventures

——————————————————————————————————

Κιτ σκηνής CDM Grow

Κιτ σκηνής CDM Grow Συνήθως διατίθενται σε παραλλαγή 315w και γίνονται γρήγορα εξίσου δημοφιλή με τα αντίθετα LED & CFL, ωστόσο τείνουν να χρησιμοποιούνται περισσότερο από έμπειρους καλλιεργητές. Κάθε κιτ σκηνής CDM Grow μπορεί να περιλαμβάνει είτε ένα κιτ φωτός που έχει ψηφιακό έρμα, λαμπτήρα και ανακλαστήρα ή ένα πλήρες εξάρτημα που έχει ενσωματωμένο έρμα και ανακλαστήρα για καλύτερη ευκολία.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του κιτ σκηνής CDM Grow είναι ότι το φως 315w δεν παράγει θερμότητα όπως ακριβώς το αντίστοιχο LED & CFL και επίσης παράγει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας όπως οι παραδοσιακοί λαμπτήρες 600w. Επιπλέον, κάθε κιτ σκηνής CDM Grow έρχεται με την επιλογή να έχει λαμπτήρα 3000k ή 4000k. Αυτό είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, καθώς κάθε λαμπτήρας παρέχει το τέλειο φως για την ανάπτυξη των φυτών και την παραγωγή λουλουδιών, ωστόσο, ο καθένας έχει διαφορετικό όφελος. Για παράδειγμα, ο βολβός 3000k είναι προσαρμοσμένος για να βελτιώνει την παραγωγή λουλουδιών/καρπών και ο βολβός 4000k βελτιώνει περισσότερο την ανάπτυξη των φυτών.

Όπως και με το κιτ σκηνής LED & CFL Grow, το κιτ CDM διατίθεται με ή χωρίς κιτ φίλτρου άνθρακα για τον ακριβή λόγο που αναφέρθηκε προηγουμένως.

——————————————————————————————————

Παραδοσιακά HID (HPS/MH/Dual Spectrum) Grow Tent Kit

Πριν από την εισαγωγή του κιτ σκηνής LED και CFL Grow, παραδοσιακά κιτ HID HPS/MH/Dual Spectrum Grow Tent Tent ήταν τα πιο δημοφιλή Grow Tent Kit στην αγορά. Αυτό συνέβη επειδή προσφέρουν αποτελέσματα υψηλής κατηγορίας για χαμηλές τιμές. Ωστόσο, καθώς τα συμπεριλαμβανόμενα φώτα ανάπτυξης παράγουν περισσότερη θερμότητα από τα LED & CFL, το παραδοσιακό κιτ σκηνής Grow γίνεται λιγότερο δημοφιλές όσο περνάει ο καιρός. Τούτου λεχθέντος, τα παραδοσιακά κιτ σκηνής HID Grow εξακολουθούν να προσφέρουν στους χρήστες μια εξαιρετική περιοχή καλλιέργειας για την καλλιέργεια και την παραγωγή μεγάλων φυτών και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από νέους και έμπειρους καλλιεργητές σήμερα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι καλλιεργητές εξακολουθούν να στρέφονται στο HID Grow Tent Kit είναι ότι το συμπεριλαμβανόμενο φως ανάπτυξης θεωρείται ευρέως ως το καλύτερο φως για την παραγωγή ισχυρών επιπέδων φωτός. Αυτό με τη σειρά του ενισχύει την ανάπτυξη και την παραγωγή λουλουδιών καλύτερα από τα κιτ σκηνής LED, CFL και CDM Grow. Επιπλέον, καθώς οι λαμπτήρες HID μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ρυθμιζόμενο έρμα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν α Dimmable Ballast που μειώνει ή το turbo ενισχύει την απόδοση φωτός για να ταιριάζει στις ανάγκες των φυτών τους.

Διαβάστε περισσότερα  Ανθρακωρυχείο Lackawanna & Παιδική Εργασία | Surviving Adventures

Τέλος, κάθε φως που περιλαμβάνεται στο Grow Tent Kit παράγει μεγαλύτερα επίπεδα θερμότητας από το αντίστοιχο LED, CFL και CDM. Αυτό μπορεί να είναι ευεργετικό επειδή ορισμένα εξωτικά φυτά χρειάζονται μια περιοχή ανάπτυξης για να έχει μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, επομένως, οι χρήστες μπορεί να μην χρειαστεί να αγοράσουν θερμάστρα για την περιοχή καλλιέργειας. Επιπλέον, εάν το Grow Tent Kit συνοδεύεται από σύστημα εξαγωγής, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ελέγξουν αυτές τις θερμοκρασίες και να μειώσουν τον κίνδυνο ζημιάς λόγω θερμότητας στα φυτά τους.

——————————————————————————————————

Άλλα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν αποφασίζετε ποιο κιτ σκηνής Grow είναι καλύτερο για εσάς είναι:

Τι είδους Σκηνή Grow Πρέπει να χρησιμοποιήσω;

  • Όλα εξαρτώνται από το πού θα τοποθετήσετε τον εσωτερικό σας κήπο. Αν το στήνεις σε ένα δωμάτιο με επίπεδη οροφή, τότε σε ένα διαμέρισμα στέγη μεγαλώνουν σκηνή θα είναι το καλύτερο. Ωστόσο, εάν το τοποθετείτε σε δωμάτιο με κεκλιμένη οροφή, όπως σοφίτα ή χώρο κάτω από τις σκάλες, σοφίτα μεγαλώνουν σκηνή θα σου ταίριαζε καλύτερα.

Ποιο μέσο χρησιμοποιώ;

  • Και πάλι αυτό εξαρτάται από την προτίμησή σας, ωστόσο, κάθε μέσο έχει πρόσθετα πλεονεκτήματα και αρνητικά. Το έδαφος είναι τέλειο για νέους καλλιεργητές καθώς περιέχει όλες τις βασικές βιταμίνες που χρειάζονται τα φυτά για να αναπτυχθούν. Το Coco χρησιμοποιείται συνήθως από έμπειρους καλλιεργητές, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνουν τα φυτά τους. Για καλύτερη κατανόηση του μέσου που μπορεί να είναι καλύτερο για εσάς, ανατρέξτε στην ανάρτηση ιστολογίου μας με τίτλο Έδαφος ή Coco: Ποια μέσα καλλιέργειας πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω σύστημα αυτοποτίσματος;

  • Διαθέτοντας σύστημα αυτοποτίσματος, όπως π.χ AutoPot, IWS ή Η Βίλμα Το σύστημα βελτιώνει δραματικά την εμπειρία ανάπτυξης καθώς ο κύκλος τροφοδοσίας και ποτίσματος των φυτών είναι αυτοματοποιημένος. Αυτό επιτρέπει στους κηπουρούς να επικεντρωθούν σε άλλα πράγματα και επίσης επιτρέπει καλύτερο έλεγχο του πόση θρεπτική ουσία δίνεται στα φυτά σας. Το μόνο μειονέκτημα ενός συστήματος AutoPot, IWS ή Wilma είναι ότι όσο περισσότερα φυτά θέλετε να καλλιεργήσετε ταυτόχρονα, τόσο περισσότερα πρέπει να πληρώσετε για το σύστημα. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στη γκάμα μας Κιτ Σκηνών με αυτοποτισμό.
Διαβάστε περισσότερα  Η σημασία της ποιότητας του νερού

Χρειάζομαι ανεμιστήρα ροής αέρα;

  • Η ανεπαρκής κίνηση του αέρα στο δωμάτιο ανάπτυξης μπορεί να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία και τη δύναμη των φυτών σας. Όταν βρίσκονται στη φύση, τα φυτά έχουν τον αέρα να σπρώχνει και να τραβά συνεχώς τα φύλλα τους. Επομένως, όταν μεγαλώνετε σε εσωτερικούς χώρους – αυτό πρέπει να μιμείται. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο χρήσιμο ιστολόγιο μας Κυκλοφορία αέρα – Γιατί είναι τόσο σημαντική!

Πρέπει να χρησιμοποιήσω θρεπτικά συστατικά;

  • Σύντομη απάντηση ναι … όταν καλλιεργείτε φυτά εσωτερικού χώρου θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα φυτά σας και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό από το να τους δίνετε θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν την ανάπτυξη. Δείτε το blog μας στο Ένας μικρός οδηγός για τη χρήση θρεπτικών συστατικών!

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

  • Τα κιτ σκηνής LED & CFL Grow είναι ιδανικά για νέους καλλιεργητές, καθώς παράγουν λίγη έως καθόλου θερμότητα και παρέχουν στα φυτά όλο το φως που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να παράγουν λουλούδια. Επιπλέον, καθώς τα LED και τα CFL δεν χρειάζονται έρμα για να λειτουργήσουν, αυτοί οι τύποι κιτ σκηνής είναι συνήθως ένα από τα φθηνότερα κιτ.
  • Τα κιτ σκηνής CDM Grow μπορούν να χρησιμοποιηθούν από νέους και έμπειρους καλλιεργητές, καθώς είναι αρκετά εύκολο να εγκατασταθούν και η ενσωματωμένη λυχνία CDM παρέχει στους χρήστες μια ποικιλία διαφορετικών τρόπων με τους οποίους μπορούν να μεγαλώσουν τα φυτά τους. Ωστόσο, αυτοί οι τύποι κιτ σκηνής Grow τείνουν να κοστίζουν περισσότερο.
  • Τα παραδοσιακά κιτ σκηνής ανάπτυξης HID (HPS/MH/Διπλού Φάσματος) τείνουν να χρησιμοποιούνται περισσότερο από έμπειρους καλλιεργητές, καθώς έχει βρεθεί ότι παράγουν καλύτερα τελικά αποτελέσματα. Ωστόσο, καθώς περιέχουν ευαίσθητο εξοπλισμό, όπως λαμπτήρες HID και στραγγαλιστικά πηνία, αυτοί οι τύποι κιτ είναι ελαφρώς πιο δύσκολοι στη χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης ενός κιτ σκηνής Grow, ανατρέξτε σε αυτές τις χρήσιμες αναρτήσεις ιστολογίου:

Πώς να ρυθμίσετε ένα σύστημα εξαγωγής σκηνής Grow

Οδηγός εγκατάστασης σκηνής Grow

Πώς να μειώσετε την ενέργεια στο δωμάτιο ανάπτυξης

Λίστα ελέγχου εξοπλισμού δωματίου Grow

Έλεγχος δυσάρεστων οσμών