Grow Tents FAQs

Grow Tents – Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

Σε αυτήν την ανάρτηση με συχνές ερωτήσεις, απαντήσαμε σε μερικές από τις συνήθεις ερωτήσεις που μας κάνουν σχετικά με την επιλογή μιας σκηνής καλλιέργειας.

Ε. Σε τι χρησιμεύει μια σκηνή ανάπτυξης;

ΕΝΑ. Η σκηνή ανάπτυξης είναι ένα φορητό, κλειστό πλαίσιο που σας επιτρέπει να καλλιεργείτε μια ποικιλία φυτών σε εσωτερικούς χώρους όλο το χρόνο. Χρησιμοποιούνται συνήθως από άτομα που δεν έχουν χώρο ή το φυσικό φως που απαιτείται για να καλλιεργήσουν τα δικά τους προϊόντα σε εσωτερικούς χώρους, καθώς σας επιτρέπουν να χειρίζεστε και να ελέγχετε το περιβάλλον των φυτών.

Δημιουργώντας και διατηρώντας ένα τεχνητό κλίμα που έχετε τον απόλυτο έλεγχο, θα παρέχετε ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανάπτυξη των φυτών σας ανεξάρτητα από τις συνθήκες έξω από αυτό.

Ίσως θέλετε να διαβάσετε 5 λόγοι για να επιλέξετε μια σκηνή ανάπτυξης

Ε. Πώς λειτουργούν οι σκηνές καλλιέργειας;

ΕΝΑ. Οι σκηνές ανάπτυξης λειτουργούν επιτρέποντάς σας να ελέγχετε το φως, τη θερμοκρασία και την υγρασία, προκειμένου να δημιουργήσετε τις τέλειες συνθήκες για την ανάπτυξη του φυτού σας.

Όλα τα φυτά χρειάζονται φως. Η σκηνή βοηθά στη βελτιστοποίηση των συνθηκών φωτός, ώστε τα φυτά να μπορούν να πραγματοποιούν φωτοσύνθεση που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν. Το φως παρέχεται από τον αυξητικό φωτισμό που προσομοιώνει το φυσικό φως του ήλιου.

Η θερμοκρασία είναι ζωτικής σημασίας. Μια σκηνή ανάπτυξης προσφέρει μόνωση που διατηρεί τη θερμότητα που παράγεται από τον φωτισμό ανάπτυξης μαζί με εξαερισμό που βοηθά τον αέρα να κυκλοφορεί.

Τα επίπεδα υγρασίας είναι σημαντικά. Η σκηνή θα προσφέρει το τέλειο κλίμα για τον έλεγχο της υγρασίας, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε το φως και τη θερμοκρασία και να το παρακολουθείτε.

Διαβάστε περισσότερα  Πλεονεκτήματα της εσωτερικής κηπουρικής κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού

Ε. Από ποια υλικά κατασκευάζονται οι σκηνές καλλιέργειας;

ΕΝΑ. Είναι κατασκευασμένα από ένα εξωτερικό στρώμα καμβά βαρέως τύπου, συνήθως νάιλον ή πολυεστέρα, το οποίο είναι κολλημένο σε ένα ανακλαστικό εσωτερικό στρώμα από τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο διαξονικά προσανατολισμένο (BoPET) και έχουν εξαιρετικά ισχυρά φερμουάρ και διπλές ραφές ανθεκτικές στο φως.

Το πλαίσιο και οι γωνίες είναι κατασκευασμένα από χάλυβα βαρέως τύπου, ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν συστήματα φωτισμού και εξαγωγής.

Ε. Τι άλλο χρειάζομαι όταν αγοράζω μια σκηνή καλλιέργειας;

ΕΝΑ. Το να κοιτάς έξω με σκηνές ανάπτυξης μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα κιτ σκηνών καλλιέργειας που περιέχουν όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να καλλιεργείτε τα δικά σας προϊόντα.

Με ένα πλήρες κιτ σκηνής ανάπτυξης, θα αποκτήσετε τον εξοπλισμό που είναι συμβατός με το μέγεθος της σκηνής που αγοράζετε. Έτσι, θα έχετε το σωστό φως, έρμα, εξαερισμό και αξεσουάρ που χρειάζεστε για να μεγαλώσετε αμέσως.

Ε. Πού μπορώ να στήσω τη σκηνή μου;

ΕΝΑ. Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε έχετε χώρο σε εσωτερικό χώρο, σε ένα εφεδρικό δωμάτιο ή ένα ντουλάπι για παράδειγμα, και είναι επίσης κατάλληλα για τοποθέτηση σε γκαράζ, ωστόσο, σας συνιστούμε να βεβαιωθείτε ότι το δάπεδο είναι αδιάβροχο.

Όταν στήνετε τη σκηνή σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει άφθονο έδαφος και εναέριος χώρος. Βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες θα λειτουργούν με τον χώρο που έχετε και ότι θα έχετε εύκολη πρόσβαση. Φροντίστε λοιπόν να μετρήσετε προσεκτικά την προβλεπόμενη τοποθεσία και να επιλέξετε μια σκηνή που ταιριάζει στο χώρο.

Ε. Θα μυρίζει μια σκηνή φυτών;

ΕΝΑ. Για να πάρουν το άρωμά τους, τα φυτά απελευθερώνουν πτητικές οργανικές ενώσεις στον αέρα, επομένως οι σκηνές ανάπτυξης μπορεί να γίνουν δύσοσμες. Ωστόσο, αυτές οι μυρωδιές μπορώ να αφαιρεθεί.

Διαβάστε περισσότερα  Το αυθόρμητο οδικό μας ταξίδι συνεχίζεται στο Horseshoe Falls Canada

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από μυρωδιές, για παράδειγμα, τα φίλτρα άνθρακα θα καθαρίσουν τις μυρωδιές των φυτών από τον αέρα πριν τις εξαγάγετε.

Έξω από τη σκηνή καλλιέργειας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξουδετερωτές οσμών. Είναι πραγματικά ισχυρά και πολύ ισχυρά στην αφαίρεση ανεπιθύμητων οσμών.

Διαθέτουμε μια σειρά από εξαλειφτικά οσμών από κορυφαίες μάρκες όπως ΕΠΕΙΔΗ και Zerum.

Ε. Πόσα φυτά μπορώ να καλλιεργήσω σε μια σκηνή;

A. Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος της σκηνής ανάπτυξης και τη διαθέσιμη ισχύ για τα φώτα ανάπτυξης.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα υπάρχει αρκετό φως για κάθε φυτό. Εάν καλλιεργείτε βότανα, θα μπορείτε να χωρέσετε περισσότερες γλάστρες στη σκηνή σας, ωστόσο, οτιδήποτε ψηλό ή θαμνώδες θα απαιτεί περισσότερο χώρο καλλιέργειας.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποια σκηνή καλλιέργειας είναι κατάλληλη για εσάς, ρωτήστε τους ειδικούς. Η φιλική μας ομάδα είναι εδώ για να σας προσφέρει συμβουλές και να σας κάνει να μεγαλώνετε με το κιτ που είναι κατάλληλο για εσάς.

Εάν είστε έτοιμοι να δείτε τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.