Δημιουργικές ιδέες για καθίσματα τελετής | Glamour & Grace

1
Δημιουργικές ιδέες για καθίσματα τελετής |  Glamour & Grace

Η γαμήλια δεξίωση τραβάει πολύ την προσοχή, αλλά τι γίνεται με την τελετή; Αν και συνήθως λιγότερο από μία ώρα, η τελετή είναι τελικά ο λόγος που εμφανίζονται όλοι! Σίγουρα, ένα ανοιχτό μπαρ και μια πίστα είναι υπέροχα — αλλά στο τέλος της ημέρας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι εκεί για να δουν εσάς και τον σύντροφό σας να δένετε τον κόμπο και να το επισημοποιείτε.

Για όσους βγαίνουν για να γιορτάσουν τον έρωτά σας, θα θέλετε φυσικά να βεβαιωθείτε ότι αισθάνονται άνετα από τη στιγμή που θα φτάσουν εκεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρκεστείτε στα παραδοσιακά σχέδια σχεδίασης αν θέλετε κάτι με λίγη περισσότερη πιτσαρία!

Οι γάμοι είναι μια ευκαιρία να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει, οπότε αν σκέφτεστε τρόπους να εξατομικεύσετε την τελετή σας, σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τις τυπικές σειρές καρέκλες με μία από αυτές τις διασκεδαστικές και λειτουργικές ρυθμίσεις καθισμάτων.

Τελετές στο γύρο

Οι κυκλικές κατόψεις επιτρέπουν σε περισσότερους επισκέπτες να δουν την τελετή, δημιουργώντας μια εμπειρία 180 μοιρών γύρω από τους νεόνυμφους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. «Κάθε άτομο μπορεί να είναι πιο κοντά στο ζευγάρι όταν όλες οι καρέκλες είναι σε κύκλο», εξηγεί η Maureen Cotton της Ο ψυχικός γάμος. «Για το ζευγάρι, το να είσαι κυριολεκτικά στο κέντρο ενός κύκλου αγάπης είναι πολύ δυνατό».

Αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικά ακατάλληλο, η Cotton προτείνει να δοκιμάσετε ένα ημικύκλιο. «Για παράδειγμα, οι μπροστινές σειρές μπορεί να έχουν μόνο μία ή δύο καρέκλες σε ημικύκλιο. Η πίσω σειρά έχει τρεις. Το επόμενο έχει τέσσερα, κλπ. Αυτή η διάταξη καθισμάτων κάνει ακόμα και μια συγκέντρωση 150+ να αισθάνεται οικεία.»

Επειδή οι τελετές συνήθως απαιτούν διαφορετική πομπή, συνεργαστείτε με τον συντονιστή του χώρου και τον διοργανωτή γάμου για να καθορίσετε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσουν οι καλεσμένοι στις θέσεις τους και εσείς να κατεβείτε στο διάδρομο!

Απόδοση από Παίρνω
Φωτογραφία από Φωτογραφία Hunter RyanΣχεδιασμός και Σχεδιασμός από Εκδηλώσεις Carrie Darling

Καθίσματα σε ομάδες

Ένας άλλος δημιουργικός τρόπος για να παίξετε με τον χώρο της τελετής σας είναι να αναμειγνύετε έπιπλα και να δημιουργήσετε «λοβούς» καθισμάτων για μικρές ομάδες καλεσμένων. Αν και αυτό μπορεί να είναι πιο απλό, μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε το σχέδιο με πολυτελή κομμάτια και εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

“Εάν το έδαφος είναι ανώμαλο ή χρησιμοποιείτε διάφορους τύπους καθισμάτων, είναι διασκεδαστικό να παίζετε με ομάδες καθισμάτων αντί για σειρές”, προτείνει ο Jamie Chang του Εκδηλώσεις Mango Muse. «Έχοντας ομάδες από καρέκλες, έπιπλα σαλονιού ή ένα μείγμα καθισμάτων σας επιτρέπει να ομαδοποιήσετε τα καθίσματα σε διάφορους αριθμούς και μορφές. Όχι μόνο είναι πιο διασκεδαστικό, αλλά είναι πιο χαλαρό και άνετο, κάτι που μπορεί να προσφερθεί καλά στο σωστό ζευγάρι και στο σωστό γάμο».

Τα ομαδικά καθίσματα μπορούν επίσης να μεταφραστούν σε ώρα κοκτέιλ, παρέχοντας μικρούς χώρους σαλονιού για να συναναστραφούν οι επισκέπτες ενώ περιμένουν τη δεξίωση. Μιλήστε για έναν υπέροχο τρόπο για να κερδίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Απόδοση από Παίρνω

Ημιόρθιο δωμάτιο

Εάν ανησυχείτε μήπως έχετε περισσότερους καλεσμένους από ό,τι έχετε θέσεις, μην αγχώνεστε για αυτό.

Ο Cotton διαβεβαιώνει ότι «για μια τελετή που μπορεί να είναι διάρκειας 20 λεπτών ή λιγότερο, είναι εντάξει να επιτρέπετε σε κάποιους να σταθούν όρθιοι. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ο υπεύθυνος προσκαλεί τους ανθρώπους να σταθούν στην κατάλληλη περιοχή πριν ξεκινήσετε. Κλείστε θέσεις για VIP, ηλικιωμένους και οποιονδήποτε χρειάζεται θέση.”

Στη συνέχεια, «βάλτε τους υπόλοιπους καλεσμένους σας να φιλτράρουν στις υπόλοιπες θέσεις και όποιος απομένει (που συνήθως είναι το νεότερο πλήθος όπως οι φίλοι σας) μπορεί να σταθεί και να περικυκλώσει την ομάδα», προσθέτει ο Chang. «Το θετικό είναι ότι όσοι στέκονται θα έχουν υπέροχη θέα. φέρνοντας τους πάντες πιο κοντά θα νιώθετε πιο οικεία».

Με όρθιους χώρους, βεβαιωθείτε ότι η τελετή σας είναι σύντομη. Διαφορετικά, οι καλεσμένοι σας μπορεί να είναι ανήσυχοι — ειδικά αν έχουν παιδιά.

Ένας μοναδικός διάδρομος

Ο διάδρομος είναι το κομμάτι της αντίστασης μιας τελετής, γι’ αυτό σκεφτείτε να επιλέξετε έναν χώρο που προσφέρει μια φρέσκια ματιά στη μεγαλειώδη είσοδό σας. Μετά από όλα, αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε μια δήλωση!

«Απαλλαγείτε από τον παραδοσιακό διάδρομο και γίνετε δημιουργικοί με την πομπή σας», συνιστά η Jacqueline Vizcaino του Φιμέ Εκδηλώσεις. «Θα μπορούσατε να βάλετε τους καλεσμένους σας να περπατήσουν μέσα από έναν κήπο με τριανταφυλλιές, σε ένα μακρύ μονοπάτι ή ακόμα και σε μια γέφυρα. Αυτό θα προσθέσει λίγο ενθουσιασμό στην τελετή σας και θα την κάνει πιο αξέχαστη».

Ένας μοναδικός διάδρομος μπορεί να πάρει τη θέση της δημιουργίας καθισμάτων, καθώς προσθέτει την οπτική γοητεία που θα τραβήξει τα βλέμματα των καλεσμένων σας στο κύριο αξιοθέατο: εσάς και τον σύντροφό σας!

Φωτογραφία από Κέλι Χόρνμπεργκερ

Όσον αφορά τα καθίσματα της τελετής (και τα καθίσματα της δεξίωσης, για αυτό το θέμα), η άνεση των καλεσμένων σας πρέπει να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα.

«Ό,τι κι αν επιλέξετε για το κάθισμα της γαμήλιας τελετής, φροντίστε να το ζήσετε και εσείς οι ίδιοι ως καλεσμένος», ενθαρρύνει η Τζούλιαν Σμιθ. The Garter Girl. «Ίσως αυτό σημαίνει να καθίσετε μόνοι σας σε αυτήν την περιοχή κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή απλώς να οραματιστείτε τι θα ζήσουν οι καλεσμένοι σας στις θέσεις τους».

Έτσι, ενώ μια συγκεκριμένη διάταξη καθισμάτων μπορεί να φαίνεται ωραία στις φωτογραφίες, μην τοποθετείτε την αισθητική ή τη μοναδικότητα πάνω από την εμπειρία του επισκέπτη σας! Αντίθετα, αναζητήστε την ομάδα του προμηθευτή σας για να σας βοηθήσει να βρείτε την τέλεια ισορροπία δημιουργικότητας και άνεσης.

Η Meghan Ely είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας δημοσίων σχέσεων γάμου και μάρκετινγκ γάμου Συμβουλευτική OFD. Η Ely είναι μια περιζήτητη ομιλήτρια, επίκουρη καθηγήτρια στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και αυτοαποκαλούμενος λάτρης των βασιλικών γάμων.

Bir cevap yazın