Διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού με πηλό

1
Διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού με πηλό

Έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε πηλό στην τέχνη σας; Αυτή την εβδομάδα δείχνουμε διαφορετικούς τρόπους για να παίξετε με τον πηλό για να δημιουργήσετε κοσμήματα και να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στις χάρτινες χειροτεχνίες σας~

Η Λίζα δημιούργησε αυτήν την Πήλινη Ετικέτα λουλουδιών~

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς το δημιούργησε…

Κάντε κλικ Εδώ αν θέλετε να δείτε το αναλυτικό σεμινάριο βήμα προς βήμα.

Η Ann έδειξε πώς να σφραγίζει και να χρησιμοποιεί αλουμινόχαρτο με πηλό~

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τις συμβουλές και τα κόλπα της…

Μαζί με τα βίντεό μας κάθε εβδομάδα, συνεργαζόμαστε με εκπληκτικές εταιρείες που είναι πολύ γενναιόδωρες και παρέχουν στους αναγνώστες και τους θεατές μας καταπληκτικά βραβεία για τα δώρα μας. Κυμαίνεται από 25,00 $ έως 50,00 $ δωροεπιταγές σε πακέτα προϊόντων γεμάτα με ωραία πράγματα. Ο χορηγός μας αυτή την εβδομάδα είναι Sculpey και θα χαρίσουν ένα υπέροχο πακέτο προϊόντων αξίας άνω των 150,00 $! Για να λάβετε μέρος στο δώρο μας, πρέπει να παρακολουθήσετε τα βίντεο αυτής της εβδομάδας για να μάθετε πώς. Αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση για μια εγγραφή BONUS επίσης! Μην το χάσετε! Έχετε προθεσμία μέχρι την Τρίτη, 15 Αυγούστου τα μεσάνυχτα CST για είσοδο.

Το περιοδικό Bella Crafts είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Θέλουμε επίσης να μοιραστούμε μαζί σας το δικό μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ περιοδικό digital craft που βγαίνει τέσσερις φορές το χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση http://BellaCraftsPublishing.com και βάλτε τη διεύθυνση email σας. Κάθε φορά που βγαίνει ένα νέο τεύχος θα παραδίδεται απευθείας στα εισερχόμενά σας! Ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπό μας, ελέγξτε όλα τα έξυπνα ηλεκτρονικά βιβλία μας που έχουμε προς πώληση. Απλώς κάντε κλικ στην καρτέλα “Δημοσιεύσεις” και θα σας δώσει ένα αναπτυσσόμενο μενού με όλους τους τίτλους μας. Αυτό είναι αρκετή πονηρή καλοσύνη για να κρατήσετε τους δημιουργικούς σας χυμούς να ρέουν για μέρες!!!

Εάν σας εμπνεύσουμε ποτέ να δημιουργήσετε ένα έργο, θα θέλαμε να το μοιραστείτε είτε στην παρακάτω ενότητα σχολίων είτε μπορείτε να συμμετάσχετε στην έξυπνη διασκεδαστική ομάδα μας στο Facebook~ Σας αρέσει να χειροτεχνείτε. Θα θέλαμε πολύ να έρθετε μαζί μας και να μας δείξετε όλα τα περίτεχνα έργα σας!

Μην ξεχάσετε να είστε μαζί μας κάθε Τετάρτη στο δικό μας Η σελίδα Bella Crafts Publishing στο Facebook στο 10:00 π.μ. PST (12:00 μ.μ. CST, 1:00 μ.μ. EST και ξανά στις 2:00 μ.μ. CST (12:00 μ.μ. PST, 3:00 μ.μ. EST) για δύο ολοκαίνουργια έξυπνα βίντεο και ένα νέο δώρο. Ελπίζω να σας δω εκεί~ Ann & Lisa

The post Διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού με τον πηλό εμφανίστηκε πρώτα στην Bella Crafts Publishing.

Bir cevap yazın