Εκτύπωση και κοπή με Siser EasyColor DTV

3
Εκτύπωση και κοπή με Siser EasyColor DTV

Θεέ μου… το ξέρατε ότι μπορείτε να εκτυπώσετε και να κόψετε από τον εκτυπωτή σας inkjet; Το Siser EasyColor DTV το κάνει τόσο εύκολο. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μπορείτε στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε σε μπλουζάκια; Είναι τόσο ωραίο… αν δεν έχετε εκτυπωτή εξάχνωσης, αυτό είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα!

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, κερδίζουμε προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς…

Εάν έχετε πάει ποτέ να κάνετε εξάχνωση αλλά δεν θέλετε να επενδύσετε στο υψηλό κόστος όλων… αυτό είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Με το Siser EasyColor DTV μπορείτε να εκτυπώσετε με τον εκτυπωτή σας inkjet και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το Cricut Maker (ή το Explore) για να το εκτυπώσετε και μετά το Cut για να το εφαρμόσετε στα μπλουζάκια σας. Αυτό είναι ένα Game Changer!

Τα βήματα είναι εύκολα, οπότε ας ξεκινήσουμε…

Βήματα ένα, δύο, τρία:

Μεταβείτε στην αποθήκη μεταφοράς θερμότητας Το καλοκαίρι των λήψεων.

Επιλέξτε «The Cousin Crew» και θα σας φέρει σε μια σελίδα με τρεις επιλογές. Επιλέξτε το ένα ή όλα αν θέλετε και κατεβάστε τα στον υπολογιστή σας.

Ανοίξτε το Cricut Design Space και ξεκινήστε ένα νέο έργο.

Βήματα τέσσερα, πέντε, έξι:

Κάντε κλικ στο upload για να μπορείτε να ανεβάσετε το σχέδιο.

Επιλέξτε «The Cousin Crew» από τον υπολογιστή σας.

Επιλέξτε εκτύπωση και κοπή.

Βήματα έβδομο, οκτώ, εννέα:

Μεταφόρτωση στην εικόνα στο στρώμα του έργου.

Επιλέξτε το μέγεθος που επιθυμείτε για το μπλουζάκι σας.

Κάντε κλικ στο make.

Βήματα δέκα, έντεκα, δώδεκα:

Αποστολή στον εκτυπωτή.

Επιλέξτε προσθήκη αιμορραγίας.

Επιλέξτε την καλύτερη ρύθμιση για εκτύπωση.

Βήματα Δεκατρία, Δεκατέσσερα, Δεκαπέντε:

Πιάσε το δικό σου Siser EasyColor DTV από την αποθήκη μεταφοράς θερμότητας.

Η μία πλευρά του Siser EasyColor DTV θα είναι γκριζωπό ενώ η άλλη πλευρά είναι λευκή. Θα θέλετε να εκτυπώσετε στη λευκή πλευρά. Φορτώστε το Siser EasyColor DTV στον εκτυπωτή.

Εκτυπώστε την επιθυμητή ποσότητα αντιγράφων. Θα παρατηρήσετε ότι η γραφή είναι λίγο μεγάλη στα έντυπα αντίτυπά μου. Αυτό οφείλεται στην αιμορραγία, οπότε αν το μηχάνημά σας είναι απενεργοποιημένο, θα εξακολουθεί να υπάρχει χρώμα αντί για λευκό.

Βήματα Δεκαέξι, Δεκαεπτά, Δεκαοκτώ, Δεκαεννέα:

Κόψτε την περίσσεια του EasyColor DTV, για χρήση σε άλλο έργο. Τοποθετήστε την εικόνα σας σε ένα γαλάζιο χαλάκι κοπής με την πλευρά της εικόνας προς τα πάνω. Χρησιμοποίησε ένα brayer για να ασφαλίσεις.

Η Siser συνιστά να κόψετε αυτό το προϊόν στη ρύθμιση βινυλίου με μεγαλύτερη πίεση.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το χαλάκι στο μηχάνημά σας και πατήστε Go. Το μηχάνημά σας θα διαβάσει το μαύρο κουτί γύρω από το σχέδιό σας και στη συνέχεια θα κόψει την εικόνα. Όταν τελειώσει, ξεφορτώστε το χαλάκι.

Για το ξεβοτάνισμα ξεκινήστε από μια γωνία και αφαιρέστε όλο το εξωτερικό βινύλιο που περισσεύει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο ζιζανίων, περάστε και αφαιρέστε το εσωτερικό όλων των γραμμάτων.

Βήματα είκοσι, είκοσι ένα, είκοσι δύο:

Κόψτε τη μάσκα θερμότητας αρκετά μεγάλη ώστε να καλύψει ολόκληρη την εικόνα σας. Ξεκολλήστε το πίσω μέρος της μάσκας θερμότητας και τοποθετήστε την κολλώδη πλευρά πάνω από την εικόνα σας. Χρησιμοποιήστε ένα brayer εάν χρειάζεται.

Γυρίστε το σχέδιο, με την πλευρά της μάσκας προς τα κάτω και ξεκολλήστε αργά το υπόστρωμα από το σχέδιό σας αφήνοντας την εικόνα προσαρτημένη στη μάσκα.

Σχέδιο θέσης σε μπλουζάκι.

Βήματα εικοστό τρία, είκοσι τέσσερα, είκοσι πέντε:

Πιέστε σύμφωνα με τον χρόνο και τη θερμοκρασία που συνιστά ο κατασκευαστής και αφαιρέστε τη μάσκα θερμότητας μόλις τελειώσει ο χρόνος.

Εδώ είναι το τελειωμένο από τα step outs.

Εδώ είναι μια άλλη επιλογή… όλα είναι διασκεδαστικά!

Αναλώσιμα για τη δημιουργία του T-shirt Print and Cut

Αν ψάχνετε για περισσότερα Crafty Projects, το καλοκαιρινό τεύχος 2023 του Bella Crafts είναι διαθέσιμο για λήψη ΔΩΡΕΑΝ… για να πάρετε το αντίγραφό σαςΕγγραφείτε εδώ! Στη συνέχεια, θα λαμβάνετε κάθε μελλοντικό τεύχος απευθείας στα εισερχόμενά σας όταν κυκλοφορήσουν

Μην ξεχάσετε να είστε μαζί μας κάθε Τετάρτη στο δικό μας Η σελίδα Bella Crafts Publishing στο Facebook στο 12:00 μ.μ. CST και ξανά στις 2:00 μ.μ. CST για δύο ολοκαίνουργια έξυπνα βίντεο και ένα νέο δώρο. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!

The post Print and Cut with Siser EasyColor DTV εμφανίστηκε πρώτα στην Bella Crafts Publishing.

Bir cevap yazın