υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου γεμάτα με ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές καλλιέργειες

Ενημέρωση Raised Garden Bed – Boots & Hooves Homestead

Το Boots and Hooves Homestead μπορεί να κερδίσει προμήθεια για αγορές που πραγματοποιούνται αφού κάνετε κλικ σε συνδέσμους σε αυτήν τη σελίδα. Δείτε την πολιτική αποκάλυψης για λεπτομέρειες.

Αυτή η ανοιξιάτικη σεζόν ήταν πολύ απασχολημένη με τη μεταμόρφωση στον κήπο του σπιτιού. Προσθέσαμε πολλά νέα κρεβάτια και αναδιαμορφώσαμε λίγο τη διάταξη του κήπου. Ήθελα να σας καθοδηγήσω σε μια σύντομη ενημέρωση του υπερυψωμένου κρεβατιού κήπου.

Και επίσης να μοιραστούμε ποιοι είναι οι καλοκαιρινοί μας στόχοι στον κήπο τώρα που έχουμε τα περισσότερα από τα φυτά μας έξω και έτοιμα.

διάταξη υπερυψωμένου κρεβατιού κήπου με ανοιξιάτικα φυτά.διάταξη υπερυψωμένου κρεβατιού κήπου με ανοιξιάτικα φυτά.

Νωρίτερα φέτος, μοιράστηκα μια ενημέρωση για το σπίτι και τον κήπο. Μοιράστηκα πολλά σχετικά με τις ποικιλίες των φυτών που καλλιεργούμε και μερικά από τα σχέδιά μας για τη μετατροπή αυτού του κήπου. Καθώς και μια σύντομη αναδρομή τα τελευταία χρόνια.

Έχει γίνει πολλή δουλειά για να μετατραπεί αυτό το τμήμα του κήπου από βοσκότοπο σε αυτό που είναι τώρα. Και υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει!

Μετατρέπουμε αργά αυτό το βοσκότοπο τα τελευταία 4 χρόνια. Και είναι μια συνεχής δουλειά σε εξέλιξη.

Θα παρέχω περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τη διαδικασία του κήπου καθώς τα πράγματα εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα ήθελα επίσης να δημιουργήσω μια αναλυτική περιγραφή βίντεο. Αλλά δεν χρησιμοποιώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επομένως δεν είμαι σίγουρος πώς να το μοιραστώ ακόμα. TBD…

Υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου

Πέρυσι, Olle Gardens μας έστειλε μερικά υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου για αναθεώρηση. Τους ερωτευτήκαμε απόλυτα για διάφορους λόγους. Διαβάστε την κριτική μας για το Olle Gardens Raised Bed εδώ.

Ήμασταν τόσο ευχαριστημένοι μαζί τους που αγοράσαμε 14 ακόμη υπερυψωμένα κρεβάτια!

Διαβάστε περισσότερα  Δημιουργία ιδιότροπων κήπων για παιδιά

Αυτό φέρνει τον συνολικό μας χώρο στον κήπο με 22 υπερυψωμένα κρεβάτια. Επιπλέον, 15 σάκοι καλλιέργειας.

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε τα δικά σας γαλβανισμένα υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου από την Olle Gardens; Επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο και χρησιμοποιήστε τον κωδικό BHH10 για ΕΚΠΤΩΣΗ 10% στην πρώτη σας παραγγελία!

Τα κρεβάτια ήταν λίγο χρονοβόρα για την κατασκευή, αλλά είναι αρκετά εύκολα. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από αυτά τα έφτιαξα μόνος μου… έτσι λίγο πολύ ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό!

Αυτά τα χρησιμοποιήσαμε Γαλβανισμένα υπερυψωμένα κρεβάτια 17″ 12 σε 1 για αυτό το έργο.

Τα κρεβάτια είναι τελειωμένα και γεμάτα με στρώματα κορμών και κλαδιών, παλιό σανό, χώμα και λίπασμα. Στη συνέχεια συμπληρώνουμε με άχυρο κήπου από πάνω για σάπια φύλλα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση σχετικά με το γέμισμα των υπερυψωμένων κρεβατιών.

Έχουμε φυτέψει πολλές από τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές καλλιέργειές μας, αλλά περιμένουμε μερικές ακόμη για να σκληρύνουν. Έχουμε επίσης κατευθείαν σπείρει πολλούς σπόρους όπως πεπόνια, καλαμπόκι, ποπ κορν, ποικιλία φασολιών και ριζικές καλλιέργειες.

υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου γεμάτα με ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές καλλιέργειεςυπερυψωμένα κρεβάτια κήπου γεμάτα με ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές καλλιέργειες

Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει στον κήπο.

  • Υπάρχουν πολλοί σπόροι για να βλαστήσουν, φυτά να σκληρύνουν και να ολοκληρώσετε τη φύτευση των καλοκαιρινών καλλιεργειών. Μερικά από τα φυτά μας είτε δεν βλάστησαν καλά είτε ήταν στάσιμα. Αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα ​​τώρα που έχουν σκληρυνθεί και είναι στον κήπο.
  • Πρέπει να ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό των μονοπατιών και την επένδυση τους με παλιό σανό για τον έλεγχο των ζιζανίων.
  • Υπάρχουν μερικά κενά σημεία στη διάταξη του κήπου που ακόμα προσπαθώ να αποφασίσω τι πρέπει να κάνουμε.
Διαβάστε περισσότερα  Δημιουργία κομμένου λουλουδιού κήπου (σε υπερυψωμένο κρεβάτι)

Πρόοδος στον κήπο

Βιώνουμε νέα θέματα στον κήπο φέτος. Φέτος είναι η πρώτη φορά που μου ήρθε ένα skunk και ξερίζωσα μερικά από τα νέα φυτά. Ευτυχώς όλα τα φυτά μπορούσαν να σωθούν!

Και βλέπω επίσης τα αποτελέσματα του cutworm. Έχει καταστρέψει πολλά σπορόφυτα όπως τις πιπεριές μας Jimmy Nardello, το λάχανο της Τοσκάνης και ένα από τα φασόλια Northeaster pole. Για να το καταπολεμήσουμε αυτό, ραντίζουμε γη διατόμων γύρω από τα νέα σπορόφυτα στα υπερυψωμένα κρεβάτια.

Φυτέψαμε μερικά νέα οπωροφόρα δέντρα φέτος και αρκετούς ακόμα θάμνους μούρων για να τσιμπολογούν τα παιδιά όλο το καλοκαίρι.

υπερυψωμένο κρεβάτι κήπου με σπαράγγια, φράουλες και παπαρούνες.υπερυψωμένο κρεβάτι κήπου με σπαράγγια, φράουλες και παπαρούνες.

Να τι προσθέσαμε:

  • κρύο ανθεκτικό σύκο, νάνος μηλιά και κερασιές προστέθηκαν στο πλαϊνό τμήμα του κήπου
  • 2 νέα αμπέλια
  • μουριά που κλαίει, βατόμουρα – (φυτεμένα σε βαρέλια ουίσκι) και επιπλέον σμέουρα και βατόμουρα
  • 50 ακόμη φράουλες γυμνής ρίζας (τις οποίες φυτέψαμε με τα σπαράγγια κορώνες). Επίσης, μόλις παραγγείλαμε 30 ακόμη φράουλες γυμνής ρίζας για να φυτέψουμε αυτό το Σαββατοκύριακο δίπλα στα μπιζέλια του κήπου μας.

Δεδομένου ότι ζούμε σε ένα λιβάδι, οι άνεμοι είναι αρκετά έντονοι εδώ. Έτσι, φυτέψαμε επίσης πολλά ταχέως αναπτυσσόμενα δέντρα αιολικής ενέργειας στο εξωτερικό του φράχτη του κήπου.

μεταλλικά υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου με κάδο κομποστοποίησης σκουληκιών. μεταλλικά υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου με κάδο κομποστοποίησης σκουληκιών.

Πέρυσι, δημιουργήσαμε 2 πάνελ βοοειδών για αψιδωτούς διαδρόμους στους οποίους καλλιεργήσαμε αγγούρια και κουκαμελόνια. Φέτος προσθέσαμε άλλα δύο για φασόλια αναρρίχησης. Οι δύο πρώτες καμάρες έχουν είτε Γουιστέρια Blue Moon είτε τριαντάφυλλα New Dawn για να σκαρφαλώσετε για την είσοδο.

Είναι ακόμα καινούργια και δεν χρειάζονται πολλά για ανάπτυξη. Ας ελπίσουμε ότι όσο προχωρά η σεζόν, θα μπορώ να τραβήξω μερικές όμορφες φωτογραφίες από αυτά.

Διαβάστε περισσότερα  Summer Raised Bed Garden Tour

Λοιπόν… ορίστε ένα από τα αγαπημένα μου φυτά παιώνιας στο εξοχικό μέρος του κήπου.

φυτό γαρδένιας στον κήπο.φυτό γαρδένιας στον κήπο.

Επιπλέον, προσθέσαμε δύο από αυτά καφασωτά μαύρης καμάρας μέσα στα υπερυψωμένα κρεβάτια — τα οποία είναι πραγματικά υπέροχα σε αντίθεση με τα πράσινα φυτά. Μέχρι στιγμής, έχω φυτέψει δύο ντομάτες στη μία πλευρά καθενός από αυτές τις καμάρες. Είτε με ένα αγγούρι είτε με φασόλι αναρρίχησης για να σκαρφαλώσετε στο πλάι της καμάρας.

Έτσι… ένα από αυτά τα τόξα θα έχει συνολικά 4 ντομάτες και 2 αγγούρια ή 2 φασόλια που σκαρφαλώνουν πάνω από την καμάρα.

Παιδικά κρεβάτια κήπου

Νέο φέτος, προσθέσαμε και νέα υπερυψωμένα κρεβάτια για τα παιδιά. Πήγαν στο τοπικό θερμοκήπιο και πήραν μερικά πράγματα για να προσθέσουν στο δικό τους υπερυψωμένο κρεβάτι. Και μαθαίνουν επίσης να ξεκινούν τα φυτά από σπόρους.

Ενώ έχουν βοηθήσει με τους κύριους κήπους μας στο παρελθόν, είναι πολύ ενθουσιασμένοι που έχουν έναν δικό τους χώρο.

Κάνουμε αυτό ένα διδακτικό μάθημα και μαθαίνουν να καλλιεργούν τις δικές τους καλλιέργειες, να διατηρούν τα φυτά ζωντανά, να συνοδεύουν τη φύτευση και τον έλεγχο των ζιζανίων. Ουσιαστικά τα επιβλέπω, αλλά αυτά τα κρεβάτια είναι δική τους ευθύνη.

παιδιά που εργάζονται στον κήπο.παιδιά που εργάζονται στον κήπο.

Αυτά τα χρησιμοποιούμε στρογγυλά υπερυψωμένα κρεβάτια για τον παιδικό κήπο. Έχουν το τέλειο μέγεθος για να διατηρούνται εύκολα.

Θα επανέλθω με μια άλλη ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των ανυψωμένων κρεβατιών, των κήπων και του τρόπου με τον οποίο τα φυτά μας χειρίζονται όλα τα νέα παράσιτα που αντιμετωπίζουμε!

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση: