Θέλετε να δείτε πώς είναι μια μέρα σε ένα σπίτι στο Τέξας; Ελα να δεις! #TexasHomesteader

Μια μέρα στη ζωή ενός οικοδεσπότη από το Τέξας

από το Texas Homesteader ~

Πολλοί έχουν ρωτήσει πώς μοιάζει μια τυπική μέρα στο Βορειοανατολικό Τέξας Homestead. Φυσικά κάθε μέρα είναι διαφορετική, αλλά ελάτε μαζί μου και δείτε πώς μοιάζει σήμερα μια μέρα στη ζωή αυτού του Τέξας Homesteader.

Θέλετε να δείτε πώς είναι μια μέρα σε ένα σπίτι στο Τέξας; Ελα να δεις! #TexasHomesteaderΘέλετε να δείτε πώς είναι μια μέρα σε ένα σπίτι στο Τέξας; Ελα να δεις! #TexasHomesteader

Πρωινό ξύπνημα

Τα πρωινά κατά τους θερμότερους μήνες του χρόνου ξεκινούν νωρίς. Πρέπει να κάνω εξωτερικές δουλειές κατά τη διάρκεια της δροσιάς του πρωινού και να μείνω μακριά από την καταπιεστική ζέστη και την υγρασία του μεσημεριού μιας καλοκαιρινής μέρας του Τέξας.

Αλλά όταν ο καιρός αλλάζει, οι πρωινές ώρες επιβραδύνονται. Σήμερα το πρωί σηκώθηκα γύρω στις 5:00 και ξεκίνησα τον καφέ.

Το vintage διηθητήρα μας φτιάχνει ένα υπέροχο φλιτζάνι ζεστού καφέ με χαμηλά απόβλητα! #TexasHomesteaderΤο vintage διηθητήρα μας φτιάχνει ένα υπέροχο φλιτζάνι ζεστού καφέ με χαμηλά απόβλητα! #TexasHomesteader

Εργασία με υπολογιστή πριν την αυγή

Όταν ο καφές ήταν έτοιμος, ρίχνω ένα φλιτζάνι που αχνίζει και περπατάω στο «γραφείο» μου.

Αυτές τις μέρες το γραφείο μου έχει όμορφη θέα! Θα χρησιμοποιήσω αυτές τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένοντας την ανατολή του ηλίου για να εργαστώ στον ιστότοπό μας. Οι αναρτήσεις γράφονται ή ενημερώνονται, οι φωτογραφίες επεξεργάζονται, οι αναρτήσεις κοινοποιούνται σε κανάλια κοινωνικών μέσων κ.λπ.

Ιστότοπος υπολογιστής πρωινού καφέ Sunrise #TexasHomesteaderΙστότοπος υπολογιστής πρωινού καφέ Sunrise #TexasHomesteader

Μου αρέσει περισσότερο από όλα αυτή η ώρα το πρωί. Είναι ήσυχο, ήρεμο και παραγωγικό.

Φροντίδα για τα κοτόπουλα

Όταν ανατέλλει ο ήλιος, κάνω μια βόλτα στον κήπο μου στην αυλή με τα κοτόπουλα. Θα ανοίξω τον τροφοδότη κοτόπουλου που περιέχει τα σφαιρίδια στρώσης τους και συχνά θα τους δώσω και μια μικρή λιχουδιά με γρατσουνιές κοτόπουλου.

Αυτός ο τροφοδότης κοτόπουλου από PVC με χαμηλά απόβλητα σχεδόν ΔΕΝ σπαταλά τροφή. #TexasHomesteaderΑυτός ο τροφοδότης κοτόπουλου από PVC με χαμηλά απόβλητα σχεδόν ΔΕΝ σπαταλά τροφή. #TexasHomesteader Στη συνέχεια, μαζεύω τυχόν αυγά και καθαρίζω τα κουτιά φωλιάς τους. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να καθαρίζω τα κουτιά φωλιάς κάθε μέρα για να διατηρούν το κοτέτσι τους (και τα αυγά τους) καθαρά.

Φρέσκα καφέ αυγά από τις δικές μας ωοτόκες κότες σε συρμάτινο καλάθι. #Texas HomesteaderΦρέσκα καφέ αυγά από τις δικές μας ωοτόκες κότες σε συρμάτινο καλάθι. #Texas Homesteader

Χρησιμοποιώ ένα ποτήρι κομποστοποίησης για να τοποθετήσω περιττώματα κοτόπουλου/υλικό φωλιάς. Θα κάνει αυτό το μαύρο-χρυσό κομπόστ που αγαπώ τόσο πολύ και θα πρέπει να είναι έτοιμο για τον κήπο την άνοιξη.

Το ποτήρι κομποστοποίησης μου είναι κλειστό για να προστατεύει το περιεχόμενο από τα τρωκτικά. Και κάνει και αυτό το κομπόστ από μαύρο χρυσό κηπουρικής. #TexasHomesteaderΤο ποτήρι κομποστοποίησης μου είναι κλειστό για να προστατεύει το περιεχόμενο από τα τρωκτικά. Και κάνει και αυτό το κομπόστ από μαύρο χρυσό κηπουρικής. #TexasHomesteader

Επιτρέποντας τα κοτόπουλα στον κήπο

Η αυλή μας με τα κοτόπουλα είναι συνδεδεμένη με τον κήπο του Homestead. Αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό αδρανής τώρα, καθώς η ξηρασία φέτος έχει εξαλείψει σχεδόν όλα όσα αναπτύσσονται εκεί.

Έτσι επέτρεψα στις κότες μέσα στο φράχτη του κήπου να γδαρθούν στο χώμα. Αφαιρούν ζωύφια, προνύμφες και αυγά που θα μπορούσαν να μαστίσουν τον κήπο του επόμενου έτους. Και λατρεύουν τη δουλειά τους!

Διαβάστε περισσότερα  Δημιουργία ιδιότροπων κήπων για παιδιά

Εκμεταλλευόμενοι τα πιο δροσερά πρωινά

Σήμερα το πρωί οι θερμοκρασίες ήταν πάνω από τη δεκαετία του '60. Εκμεταλλεύτηκα λοιπόν τις πιο δροσερές πρωινές θερμοκρασίες και άνοιξα μερικά παράθυρα και άνοιξα τον ανεμιστήρα ολόκληρου του σπιτιού.

Ένας ανεμιστήρας ολόκληρου του σπιτιού τραβάει τις επιθυμητές εξωτερικές θερμοκρασίες και εξάγει την ανεπιθύμητη θερμοκρασία στη σοφίτα ενός σπιτιού. #TexasHomesteaderΈνας ανεμιστήρας ολόκληρου του σπιτιού τραβάει τις επιθυμητές εξωτερικές θερμοκρασίες και εξάγει την ανεπιθύμητη θερμοκρασία στη σοφίτα ενός σπιτιού. #TexasHomesteader

Αυτός ο ανεμιστήρας τραβάει τον ψυχρότερο αέρα μέσα από το σπίτι και σπρώχνει τον θερμότερο αέρα μέσα από το άνοιγμα του ανεμιστήρα και στη σοφίτα.

Μόλις κρυώσει το σπίτι κλείνουμε ξανά τον ανεμιστήρα και κλείνουμε τα παράθυρα. Δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες θα μπουν στη δεκαετία του '90 σήμερα, αυτό θα πρέπει να διατηρήσει το σπίτι μας πιο δροσερό χωρίς τη χρήση ακριβού κλιματισμού.

Έλεγχος εγκυμοσύνης βοοειδών

Η κύρια δουλειά του σήμερα θα είναι ο έλεγχος της εγκυμοσύνης σε μερικά βοοειδή. Ο RancherMan έχει ήδη φορτώσει τα δαχτυλίδια σανού και έχει τραβήξει το κοπάδι σε ένα λιβάδι πιο κοντά στα μαντριά εργασίας.

Αυτό θα διευκολύνει τη μετακίνηση επιλεγμένων και τη μετακίνηση αυτών που δοκιμάζουμε.

Αγελάδες Χέρεφορντ που τρώνε στο δαχτυλίδι σανό. #TexasHomesteaderΑγελάδες Χέρεφορντ που τρώνε στο δαχτυλίδι σανό. #TexasHomesteader

Όταν έρθει η ώρα να τα δοκιμάσω, ο RancherMan θα χειριστεί την πύλη του βοσκοτόπου ενώ εγώ παίρνω ένα ραβδί διαλογής και βγαίνω στο κοπάδι.

Ένας ένας θα διαλέξω μια αγελάδα που θέλουμε να δοκιμάσουμε και θα την περπατήσω προς την πύλη. Η RancherMan θα ανοίξει την πύλη όταν φτάσει εκεί και θα περάσει. Είναι υπέροχο να έχεις ήρεμες αγελάδες!

Όταν διαχωριστούν όλες οι αγελάδες που θα ελεγχθούν, θα τις μεταφέρουμε στα μαντριά εργασίας και θα τραβήξουμε ένα μικρό δείγμα αίματος από αυτές.

Εργαζόμενα βοοειδή σε σωλήνες συμπίεσης. #TexasHomesteaderΕργαζόμενα βοοειδή σε σωλήνες συμπίεσης. #TexasHomesteader

Θα εκμεταλλευτούμε επίσης αυτή την ευκαιρία για να εξετάσουμε τις αγελάδες για τυχόν προβλήματα υγείας. Και σήμερα θα αντικαταστήσουμε μερικά ξεθωριασμένα αυτιά πριν τα αφήσουμε πίσω στο βοσκότοπο με το υπόλοιπο κοπάδι.

Μόλις επιστρέψουμε στο εσωτερικό, θα αναμίξουμε μερικές σταγόνες αίματος με μια ειδική χημική ουσία για να προσδιορίσουμε την κατάσταση εγκυμοσύνης.

Ηλικιωμένη δαμαλίδα αναμειγνύεται με το κοπάδι

Μια από τις ετήσιες δαμαλίδες μας είναι επιτέλους αρκετά μεγάλη για να τα βάλει με τον ταύρο. Έτσι θα τη μεταφέρουμε από το βοσκότοπο των δαμαλίδων στο βοσκότοπο με το κύριο κοπάδι.

Θέλουμε να κρατήσουμε πίσω μια νεότερη δαμαλίδα άλλον ένα μήνα πριν είναι έτοιμη να αναμειχθεί με το κοπάδι.

Διαβάστε περισσότερα  Πώς να γεμίσετε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι κήπου

Δημοσκόπησαν αγελάδες δαμαλίδων Χέρεφορντ. #TexasHomesteaderΔημοσκόπησαν αγελάδες δαμαλίδων Χέρεφορντ. #TexasHomesteader

Πώληση πραγμάτων που δεν χρησιμοποιούμε πια

Ο RancherMan συγκέντρωσε μερικά πράγματα που είχαμε πουλήσει. Το να πουλάμε αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε πλέον και να τα παίρνουμε στα χέρια άλλων που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν είναι καλό για τον προϋπολογισμό μας, καλό για τον αγοραστή και επίσης καλό για το περιβάλλον.

Πώς τα βγάζουμε πέρα ​​χωρίς εταιρικό μισθό.

Εύκολοι τρόποι με τους οποίους κερδίζουμε γρήγορα μετρητά

Διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα

Όταν ήρθε η ώρα για μεσημεριανό, είχα αποφασίσει για μια χορταστική αλλά υγιεινή σούπα.

Χρησιμοποίησα μαγειρεμένο κοτόπουλο, μερικά φρέσκα καρότα, δύο κόκκινες πατάτες, ένα κουτάκι λαχανικά, λίγο νερό και έναν κύβο χρυσού για να φτιάξω μια μεγάλη κατσαρόλα σούπας.

Το καρύκευσα με αποξηραμένα βότανα του κήπου – ρίγανη, θυμάρι και δεντρολίβανο. Θα προσθέσω τα λαχανικά που έχουν απομείνει για λίγες μέρες φτιάχνοντας τα αγαπημένα μου Ατελείωτη σούπα.

Μια κατσαρόλα λαμβάνει επιπλέον λαχανικά για αρκετές ημέρες φτιάχνοντας μια ατελείωτη σούπα. #TexasHomesteaderΜια κατσαρόλα λαμβάνει επιπλέον λαχανικά για αρκετές ημέρες φτιάχνοντας μια ατελείωτη σούπα. #TexasHomesteader

Ο RancherMan έφτιαξε δύο χορταστικά μπολ και θα υπάρχουν πολλά για πολλά γεύματα. Ναι – δεν μαγειρεύω για μένα!

Απογευματινές Εργασίες

Μερικές μέρες οι απογευματινές δουλειές περιλαμβάνουν τη στερέωση φράχτων, την κηπουρική, τη μετακίνηση του σανού, τον έλεγχο των μελισσών και άλλα τέτοια.

Αλλά αυτή τη μέρα το υπόλοιπο απόγευμα ήταν γεμάτο με τακτοποίηση του σπιτιού, τρίψιμο της κουζίνας, φροντίδα για οικονομικά θέματα και προγραμματισμό ενός μενού για δείπνο.

Τα οφέλη της ελεύθερης βοσκής των κοτόπουλων μας

Τα κοτόπουλα βγήκαν από την αυλή τους για λίγο δωρεάν γύρω στις 4:00. Τους επιτρέπω να έχουν ελεύθερη εμβέλεια μόνο για ένα μέρος της ημέρας για να τα κρατήσω πιο κοντά στο σπίτι και πιο προστατευμένα από τα αρπακτικά.

Περνούν αυτόν τον χρόνο κυνηγώντας ακρίδες, γρύλους και όποιο άλλο μικρό ζωύφιο βρουν. Έχει ως αποτέλεσμα λιγότερα ζωύφια, πιο υγιή κοτόπουλα και πιο υγιεινά αυγά και για εμάς!

Μπορείτε να εντοπίσετε τους κρόκους ενός αυγού κοτόπουλου ελεύθερης βοσκής σε σύγκριση με ένα αυγό εμπορικής παραγωγής σε αυτή τη φωτογραφία;

Οι κρόκοι ελευθέρας βοσκής είναι πολύ πιο φωτεινοί και πορτοκαλί. #TexasHomesteaderΟι κρόκοι ελευθέρας βοσκής είναι πολύ πιο φωτεινοί και πορτοκαλί. #TexasHomesteader

Ναι, αυτό είναι νίκη/νίκη!

Σχεδιάζοντας ένα φθηνό δείπνο

Κατά τον προγραμματισμό του δείπνου, σαρώνω το ψυγείο για φαγητό που πρέπει να καταναλωθεί πρώτα. Βρήκα λίγο μπάρμπεκιου που περίσσεψε από διασκεδαστική οικογένεια το Σαββατοκύριακο και μερικές φέτες από το αγαπημένο μας Ψωμί Jalapeno Cheddar.

Έτσι, φρυγανίσαμε λίγο ψωμί και έβαλα στο μπάρμπεκιου, συμπληρώνοντάς το Σάλτσα BBQ.

Διαβάστε περισσότερα  Ενημέρωση Raised Garden Bed - Boots & Hooves Homestead

Αυτή η σπιτική καπνιστή σάλτσα μπάρμπεκιου με μέλι είναι ιδανική για το αγαπημένο σας μπάρμπεκιου.. #TexasHomesteaderΑυτή η σπιτική καπνιστή σάλτσα μπάρμπεκιου με μέλι είναι ιδανική για το αγαπημένο σας μπάρμπεκιου.. #TexasHomesteader

Dee-LICIOUS! Και ελέγχοντας το ψυγείο για ιδέες για δείπνο, εξοικονομώ χρόνο στην κουζίνα, εξοικονομώ λίγα χρήματα και εξαλείφω επίσης τη σπατάλη τροφίμων.

Ζεσταίνω μερικά φασόλια που περίσσεψαν και πρόσθεσα μια κρύα σαλάτα με ψιλοκομμένα βραστά αυγά & όλα τα λαχανικά και τα αγαπημένα μου Κρεμώδης σάλτσα σαλάτας ενός λεπτού.

Φρέσκια σαλάτα με μαρούλι, βραστό αυγό, καρότα, θρυμματισμένο τυρί και υγιεινή σπιτική σάλτσα σαλάτας. #TexasHomesteaderΦρέσκια σαλάτα με μαρούλι, βραστό αυγό, καρότα, θρυμματισμένο τυρί και υγιεινή σπιτική σάλτσα σαλάτας. #TexasHomesteader

Φάτε καλά στο Homestead, ναι!

Επιβράδυνση στο τέλος της ημέρας

(Σημείωση: Ορισμένοι σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση θα σας οδηγήσουν σε άλλα σχετικά άρθρα για περισσότερες πληροφορίες. Αλλά οι σύνδεσμοι που προηγούνται του * είναι σύνδεσμοι θυγατρικών. Εάν κάνετε κλικ και αγοράσετε κάτι, θα μπορούσα να λάβω μια μικρή προμήθεια.)

Τώρα που το δείπνο τελείωσε και η κουζίνα έχει καθαριστεί, τα πράγματα επιβραδύνουν πραγματικά. Θα κάνουμε τα ντους μας και θα περάσουμε λίγη ώρα χαλάρωσης στριμώχνοντας στον καναπέ και βλέποντας λίγη τηλεόραση.

Αυτήν τη στιγμή κάνουμε streaming της σειράς 'Ταύρος' από το Amazon Prime και το απολαμβάνετε απίστευτα. Είναι ένα δράμα εμπνευσμένο από την πρώιμη καριέρα του Dr. Phil.

Και επειδή έχουμε Prime, το παρακολουθούμε χωρίς διαφημίσεις ως μέρος της κανονικής συνδρομής Prime.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν το έχετε ήδη, μπορείτε εντελώς *Δοκιμάστε το Amazon Prime ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες. Στη συνέχεια, κάντε παραγγελίες από την Amazon και αποκτήστε δωρεάν αποστολή κ.λπ. Διατηρήστε την πρώτη θέση για 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ και δοκιμάστε το – ροή ταινιών, μουσική, δωρεάν αποστολή – ολόκληρα τα 9 μέτρα! Εάν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μπορείτε να ακυρώσετε εντός 30 ημερών και δεν πληρώνετε τίποτα για τη δοκιμαστική εκτέλεση της ιδιότητας μέλους Amazon Prime.

Επιτέλους με ένα χασμουρητό πάει για ύπνο. Αύριο θα είναι μια ολοκαίνουργια μέρα!

~TxH~

Αυτή η ανάρτηση κατηγοριοποιήθηκε σε

Με ετικέτα Ζωή και χρόνοι στο ράντσο μας στο ΒΑ Τέξας. #TexasHomesteaderΖωή και χρόνοι στο ράντσο μας στο ΒΑ Τέξας. #TexasHomesteader Όλες οι αναρτήσεις μας σχετικά με την εκτροφή κοτόπουλων στην αυλή. #TexasHomesteaderΌλες οι αναρτήσεις μας σχετικά με την εκτροφή κοτόπουλων στην αυλή. #TexasHomesteader Μια λίστα με όλες τις αναρτήσεις μας για αυτάρκεια. #TexasHomesteaderΜια λίστα με όλες τις αναρτήσεις μας για αυτάρκεια. #TexasHomesteader

Άλλες αναρτήσεις Homesteading

Παλιές κατοικίες/Προηγούμενες ζωές

Αυτοδυναμία

Ζώα, Κοτόπουλα, Αγελάδες

Κηπουρική/Φαγητό

Πολύτιμοι πόροι/Διατήρηση

Έλα και κάτσε ένα ξόρκι! Ελάτε να κάνουμε παρέα στο δικό μας Σελίδα Facebook. Είναι σαν να κάθεσαι σε μια μπροστινή βεράντα με ένα ποτήρι παγωμένο τσάι – πολλοί καλοί άνθρωποι μοιράζονται! Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε Pinterest, Κελάδημα ή Ίνσταγκραμ.

Αν θέλετε να λαμβάνετε ένα email κάθε φορά που δημοσιεύεται μια νέα ανάρτηση ιστολογίου, είναι ΕΥΚΟΛΟ
Εγγραφείτε στο blog μας!