Θέλετε να δείτε πώς είναι μια μέρα σε ένα σπίτι στο Τέξας; Ελα να δεις! #TexasHomesteader

Μια μέρα στη ζωή ενός οικοδεσπότη του Τέξας

από το Texas Homesteader ~

Πολλά συμβαίνουν αυτές τις μέρες εδώ στο σπίτι μας στο Τέξας 100 στρεμμάτων. Εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε μια συνεχιζόμενη έντονη ξηρασία, αγωνίζομαι να διατηρήσω τον φθινοπωρινό μου κήπο και επιθεωρούμε τις κυψέλες και τα μοσχάρια που απογαλακτίζονται. Ελάτε να δείτε πώς είναι μια μέρα για αυτό το Texas Homesteader.

Θέλετε να δείτε πώς είναι μια μέρα σε ένα σπίτι στο Τέξας; Ελα να δεις! #TexasHomesteaderΘέλετε να δείτε πώς είναι μια μέρα σε ένα σπίτι στο Τέξας; Ελα να δεις! #TexasHomesteader

Η ξηρασία συνεχίζεται

Η συντριπτική ξηρασία συνεχίζεται στο τμήμα μας του Τέξας. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με ξηρασία που διαρκεί για μήνες, συμπεριλαμβανομένων ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών και παρατεταμένης και σημαντικής έλλειψης βροχοπτώσεων.

Λόγω της ξηρασίας, προσπαθώ (κυρίως ανεπιτυχώς) να χαλαρώσω τον κήπο μου. Βασίστηκα στο λίγο νερό της βροχής που μπόρεσα να συλλέξω για να κρατήσω τα φυτά ζωντανά.

Χρησιμοποιώ όλα μου Συστήματα δέσμευσης βρόχινου νερούαλλά για τον κήπο μου είναι κυρίως η βαθιά υπόγεια στέρνα που παρέχει πότισμα.

Αυτήν τη στιγμή το χρησιμοποιώ για να ποτίζω τον κήπο μου περίπου 3 φορές κάθε εβδομάδα, εφαρμόζοντας όλα μου Μέτρα εξοικονόμησης νερού για να τεντωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ένα μεταλλικό κουτί καφέ με τρύπες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τον κήπο ποτισμένο. #TexasHomesteaderΈνα μεταλλικό κουτί καφέ με τρύπες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τον κήπο ποτισμένο. #TexasHomesteader

Το καζανάκι είναι σχεδόν άδειο, οπότε θα δούμε αν μπορούμε να το τεντώσουμε αρκετά για να δούμε επιτέλους λίγη βροχή και ίσως ακόμη και να μπορέσουμε να απολαύσουμε έναν μικρό φθινοπωρινό κήπο.

Αλλά βλέπω μια τυχαία αλλά εξαιρετικά ψυχρή έκρηξη θερμοκρασίας να έρχεται σε λίγες μέρες. Ίσως χρειαστεί να προστατέψω τα φυτά μου για να τα κάνω να επιβιώσουν σε αυτή την πτώση της θερμοκρασίας.

Aaaah Τέξας καιρός. Η δεκαετία του '90 μια μέρα για μια υψηλή, η χαμηλή δεκαετία του '30 μερικές μέρες αργότερα για τη χαμηλή. WHEW τι βόλτα!

Θα πω ότι κατάφερα να κρατήσω ζωντανά τα φυτά μου πιπεριάς Ancho Chile και αν μπορέσω να τα τρίξω, υπάρχουν περίπου 20 πιπεριές για συγκομιδή τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα  Δημιουργία κομμένου λουλουδιού κήπου (σε υπερυψωμένο κρεβάτι)

Ancho pepper - poblano pepper garden product #TexasHomesteaderAncho pepper - poblano pepper garden product #TexasHomesteader

Εάν ο καιρός αλλάξει πολύ γρήγορα, θα συνεχίσω να τις μαζεύω – οι λιγότερο ώριμες πιπεριές ancho είναι απλώς πιπεριές poblano.

Τα δάχτυλα σταυρωμένα, έχω τουλάχιστον μια μικρή συγκομιδή είτε έτσι είτε αλλιώς!

Διατήρηση κυψελών μελισσών

Κατά τη διάρκεια μιας ξηρασίας, πολύτιμα μικρά ανθίζουν στο βοσκότοπο. Έτσι, έπρεπε να ταΐσουμε τις μέλισσές μας το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού φέτος.

Ταΐζετε τις μέλισσες με ζάχαρη και νερό για να τις κρατάτε ζωντανές όταν η τροφή είναι σπάνια. #TexasHomesteaderΤαΐζετε τις μέλισσες με ζάχαρη και νερό για να τις κρατάτε ζωντανές όταν η τροφή είναι σπάνια. #TexasHomesteader

Σήμερα θα επιθεωρήσουμε τις κυψέλες. Θα ελέγξουμε τα καταστήματα μελιού τους για να βεβαιωθούμε ότι έχουν άφθονο για να το περάσουν τον χειμώνα.

Αν όχι, θα αρχίσουμε να τα ταΐζουμε ξανά. Αυτή την εποχή του χρόνου συνήθως τους ανακατεύουμε ένα σιρόπι 1×1 κρυσταλλική ζάχαρη και νερό για αυτά.

Δεδομένου ότι βλέπουμε να έρχεται μια κρύα έκρηξη, θα προσθέσουμε επίσης τις κάτω σανίδες στο θωρακισμένο κάτω μέρος κάθε κυψέλης τους. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της θερμότητας όταν ο καιρός είναι κρύος.

Ο απογαλακτισμός των μοσχαριών έγινε σωστά

Έχουμε πολλά μοσχάρια που είναι τώρα 7 μηνών, καιρός να τα απογαλακτίσουμε μακριά από τα φράγματα τους.

Ο απογαλακτισμός βοηθά τα φράγματα να ανακάμψουν σωματικά από τις απαιτήσεις παροχής γάλακτος για ένα τόσο μεγάλο μοσχάρι. Θέλουμε αυτά τα φράγματα υγιή να πηγαίνουν τον χειμώνα.

Έτσι τα μοσχάρια ανοσοποιήθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες και αφέθηκαν πίσω με τα φράγματα τους. Αυτό βοηθά τους εμβολιασμούς τους να είναι πιο αποτελεσματικοί, καθώς το άγχος κάνει τους εμβολιασμούς τους να είναι λιγότερο αποτελεσματικοί.

Τώρα ήρθε η ώρα να φέρουμε ξανά τα μοσχάρια για να τα απογαλακτίσουμε. Ναι, αυτός ο διπλός χειρισμός είναι περισσότερη προσπάθεια για τον κτηνοτρόφο. Αλλά το κάνουμε ούτως ή άλλως για ένα πιο υγιές αποτέλεσμα για τις γάμπες.

Κατά τον απογαλακτισμό προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ήπιοι γι' αυτούς. Έτσι απογαλακτίζουμε με φράχτη, έτσι ώστε οι γάμπες και τα φράγματα να είναι κοντά μεταξύ τους και να βλέπονται ακόμα. Μειώνει το στρες απογαλακτισμού τόσο για το μοσχάρι όσο και για το φράγμα.

Διαβάστε περισσότερα  Θάνατος του σκύλου μας στο σπίτι

Τα μοσχάρια του Χέρεφορντ απογαλακτίστηκαν. #TexasHomesteaderΤα μοσχάρια του Χέρεφορντ απογαλακτίστηκαν. #TexasHomesteader

Μετά τον απογαλακτισμό και όταν το αρχικό άγχος του αποχωρισμού μειωθεί, θα δώσουμε σε καθεμία από τις γάμπες τις ενισχυτικές τους βολές. Υγιείς ευτυχισμένοι μόσχοι είναι ο στόχος μας!

Μη προγραμματισμένες επισκευές

Ο RancherMan ταξιδεύει συχνά στο δορυφορικό μας λιβάδι για να ελέγξει τα ζώα που βόσκουν εκεί. Αυτή την εποχή του χρόνου συνήθως μένω πίσω γιατί κάτι μεγαλώνει εκεί που κάνει τις σοβαρές μου αλλεργίες στην αμβροσία να μοιάζουν με παιδικό παιχνίδι!

Ούτως ή άλλως, επέστρεψε δηλώνοντας ότι ο ταύρος του νέου γείτονα μπήκε σε σύγκρουση με τον ταύρο μας και γκρέμισε το φράχτη. Τώρα όλες οι αγελάδες του είναι στο βοσκότοπό μας. (δεν είναι καλό ανά πάσα στιγμή, αλλά ιδιαίτερα κακό όταν το νερό της λίμνης και το γρασίδι είναι αυτό αραιός κατά τη διάρκεια της ξηρασίας!)

Αυτός ο νέος γείτονας ζει πραγματικά στο Ντάλας, οπότε του πήρε λίγο χρόνο για να επιστρέψει στο λαιμό μας στο δάσος.

Ο RancherMan τον συνάντησε εκεί και έφεραν τις αγελάδες του στο σωστό βοσκότοπο και τόσο ο RancherMan όσο και ο νέος γείτονας εργάστηκαν για να επισκευάσουν τον φράχτη.

Θα πρέπει να προσέχουμε τα πράγματα – μέχρι τώρα δεν υπήρχαν βοοειδή στην ιδιοκτησία δίπλα μας. Ελπίζω οι επαναλαμβανόμενες ταυρομαχίες και η επακόλουθη ζημιά (και ο πιθανός τραυματισμός) να μην γίνουν κάτι εκεί πέρα!

Αλλεργίες, μαγείρεμα,

Εκτός από αυτό, απλώς παλεύω με σκληρές αλλεργίες στην αμβροσία και μένω μέσα όπου είναι δυνατόν.

Είμαι πιο συγκεντρωμένος στην εργασία στην κουζίνα για να βεβαιωθώ ότι το φαγητό μας χρησιμοποιείται πλήρως. Δεν είναι τρελό πόσο έχουν εκτοξευθεί οι τιμές των τροφίμων;;

Διαβάστε περισσότερα  Σχεδιασμός Κήπου + Ημερομηνίες Έναρξης Σπόρων για Καλλιεργητές Ζώνης 5

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα. #TexasHomesteaderΕίναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα. #TexasHomesteader

Θα φροντίσω να μην πάει χαμένο κανένα από τα τρόφιμα που έχουμε.

Κόβω σε λεπτές φέτες μαγειρεμένα κρέατα και φτιάχνω χορταστικές σαλάτες σεφ για να εξαντλήσω όλα τα φθαρτά υλικά σαλάτας μας όσο είναι φρέσκες.

Για δείπνο, έβγαλα λίγο κοτόπουλο στα κάρβουνα από την κατάψυξη και το ζέστασα στο φούρνο μικροκυμάτων. Έπειτα έβρασα στον ατμό λίγο φρέσκο ​​μπρόκολο και μερικά ψιλοκομμένα καρότα το καθένα με λίγο αλάτι και μια μικρή πινελιά αληθινού βουτύρου.

έχω φτιάξει Ατελείωτη σούπα για τα μεσημεριανά μας, γι' αυτό ρίχνω οποιαδήποτε μικρή ποσότητα από μαγειρεμένα λαχανικά και χυμό λαχανικών από τα δείπνα μας στην κατσαρόλα για να συνεχίσει.

Μια γλυκιά απόλαυση – μπισκότα φυστικοβούτυρου χωρίς γλουτένη

Μετά το δείπνο, ο RancherMan αποφάσισε να κάνει σπιτικό μπισκότα φυστικοβούτυρου. Λατρεύω όταν το κάνει αυτό!

Συνταγή για μπισκότο με φυστικοβούτυρο με 3 συστατικά χωρίς γλουτένη. #TexasHomesteaderΣυνταγή για μπισκότο με φυστικοβούτυρο με 3 συστατικά χωρίς γλουτένη. #TexasHomesteader

Τα μπισκότα με φυστικοβούτυρο είναι τα αγαπημένα μας. Και του αρέσει που δεν χρειάζεται καν συνταγή – μόνο 3 υλικά και χωρίς γλουτένη για την εκκίνηση. Ναι μπεμπε!

Λήξη για την ημέρα

Θα χρησιμοποιήσουμε το τέλος της ημέρας για να χαλαρώσουμε, να χαλαρώσουμε στον καναπέ και να δούμε τηλεόραση.

Συνήθως μεταδίδουμε μια σειρά από κάποιο είδος για την τηλεοπτική μας ψυχαγωγία. Τους τελευταίους μήνες περάσαμε από τα Bosch, Justified και Eureka. Αυτήν τη στιγμή ψάχνουμε για άλλη σειρά για παρακολούθηση – κάποια πρόταση;

Μια πολυάσχολη μέρα

Θα πάω για ύπνο κουρασμένος και θα ξεκουραστώ ήρεμα απόψε από μια γεμάτη και πολυάσχολη μέρα Homesteading. Πώς φαίνονται οι μέρες σας τώρα που μας πλησιάζει το φθινόπωρο;

~TxH~

Αυτή η ανάρτηση κατηγοριοποιήθηκε σε

Με ετικέτα Ζωή και χρόνοι στο ράντσο μας στο ΒΑ Τέξας. #TexasHomesteaderΖωή και χρόνοι στο ράντσο μας στο ΒΑ Τέξας. #TexasHomesteader Μια λίστα με όλες τις αναρτήσεις μας για αυτάρκεια. #TexasHomesteaderΜια λίστα με όλες τις αναρτήσεις μας για αυτάρκεια. #TexasHomesteader