Η κολεγιακή ιστορία της Whitney Meade: Thriving at Clemson University

2
Η κολεγιακή ιστορία της Whitney Meade: Thriving at Clemson University
My College Story: Thriving at Clemson University

Whitney Meade

Το 2008, η Whitney Meade αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Clemson με πτυχίο στις σπουδές επικοινωνίας, αφού γνώριζε ότι πάντα «ήθελε να είναι στην τηλεόραση ή σε έναν τομέα που σχετίζεται με τις δημόσιες σχέσεις». Μετά από μερικά χρόνια ως μητέρα που μένει στο σπίτι, επέστρεψε στο εργατικό δυναμικό για να ενεργήσει ως Chief Operating Officer της Meade Agency, μιας εταιρείας παραγωγής βίντεο.

Ερ. Πού μεγάλωσες;

Μεγάλωσα στη Φλωρεντία της Νότιας Καρολίνας. Είναι μια σχετικά «μεσαίου μεγέθους» πόλη με περίπου 140.000 κατοίκους σε όλο τον νομό. Οι ρίζες μας βρίσκονται βαθιά στη Φλωρεντία – οι παππούδες μου και οι γιαγιάδες μου ζούσαν εκεί, οι γονείς μου γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο και παντρεύτηκαν εκεί και μετά, μετά από μια σύντομη παραμονή σε άλλη πολιτεία, μετακόμισαν τον αδερφό μου και εμένα πίσω εκεί στην αρχή του δημοτικού.

Ερ. Πώς ήταν οι εκπαιδευτικές σας εμπειρίες πριν από το κολέγιο;

Είχα μια αρκετά κανονική εκπαίδευση στο δημόσιο σχολείο. Σίγουρα θα μπορούσα να είχα προσπαθήσει πολύ πιο σκληρά στο γυμνάσιο για να πάρω περισσότερες πιστώσεις AP και ίσως να είχα παρακολουθήσει κάποια μαθήματα στο κολέγιο στο τελευταίο έτος. Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω στο [visit] τον εαυτό μου στο γυμνάσιο για μια παρακινητική ομιλία! Το καλύτερο πράγμα που έκαναν οι γονείς μου για μένα κατά την προετοιμασία για το κολέγιο ήταν να με έγραψαν στο πρόγραμμα International Baccalaureate (IB) στο γυμνάσιο. Έμαθα πώς να δημιουργώ ένα σχέδιο μελέτης, να αποδίδω καλά σε τυποποιημένες δοκιμές και να πηγαίνω πάνω και πέρα ​​σε έργα. Αν και δεν συνέχισα με το IB στο λύκειο, σίγουρα με προετοίμασε για το λύκειο και το κολέγιο!

Ερ. Γνωρίζατε πάντα ότι θα πάτε στο κολέγιο; Πώς επιλέξατε σχολή;

Ναι, το κολέγιο δεν ήταν ποτέ θέμα για μένα. ήταν η προσδοκία. Το πραγματικό ερώτημα ήταν πού θα κατέληγα να παρευρεθώ!

[Unfortunately], δεν μπήκα στο σχολείο της πρώτης επιλογής μου, που ήταν το Πανεπιστήμιο Vanderbilt στο Νάσβιλ. Ήξερα μερικούς άλλους μαθητές που είχαν παρακολουθήσει εκεί, και πάντα φαινόταν σαν ένα εξαιρετικό μέρος για να μορφωθείς. Όμως, δεν ήταν γραφτό να γίνει. Οι βαθμολογίες μου στο SAT δεν ήταν αρκετά υψηλές!

Το Πανεπιστήμιο Clemson στη Νότια Καρολίνα ήταν η δεύτερη επιλογή μου. Ο πατέρας μου παρακολουθούσε επίσης το Clemson, οπότε ήταν πάντα δεδομένο ότι αν έμενα στην πολιτεία, θα ήταν ο Clemson.

Ερ. Έχετε λάβει υποτροφίες;

Έλαβα την υποτροφία LIFE κατευθείαν από την πύλη, η οποία μου έδινε 5.000 $ ετησίως. Αλλά μου δόθηκε επίσης μια SUPER ειδική ευκαιρία υποτροφίας κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους στο Clemson. Η Ένωση Καλωδιακής Τηλεόρασης της Νότιας Καρολίνας επέλεξε δύο φοιτητές από το Clemson και δύο φοιτητές από το State University της Νότιας Καρολίνας για να λάβουν 100% υποτροφίες πλήρους διδασκαλίας, με πρακτική άσκηση στην Time Warner Cable και την Comcast τα καλοκαίρια. και υποτροφίες βιβλίων. Ο πρόεδρος του τμήματός μας με επέλεξε για να είμαι ένας από τους παραλήπτες! Αυτό που ήταν ακόμη πιο τρελό ήταν ότι ήταν μια υποτροφία βασισμένη σε χαρακτήρες, οπότε δεν χρειάστηκε καν να διατηρήσω ένα συγκεκριμένο GPA. Ήταν πραγματικά μια σουρεαλιστική εμπειρία. Νομίζω ότι αυτή η υποτροφία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της σημασίας του να δίνεις προσοχή στην τάξη, να απαντάς σε ερωτήσεις όταν τους κάνουν οι καθηγητές, να σταματάς στις ώρες γραφείου μόνο για να γνωρίσεις το τμήμα και να παρουσιάζεσαι πάντα καλά για τη δουλειά που θέλεις στο μέλλον -ακόμα και ως μαθητής.

Ερ. Σπούδασες στο εξωτερικό στο κολέγιο;

Δεν το έκανα! Ειλικρινά δεν μου πέρασε από το μυαλό. Ήμουν πολύ ενεργός στη φοιτητική ζωή στο Clemson. Ήμουν αντιπρόεδρος της παρέας μου, Zeta Tau Alpha, στο IPTAY Student Advisory Board (τον ενισχυτικό οργανισμό για το Clemson Athletics) και στο Blue Key Honor Society. Όλα αυτά με κράτησαν πολύ απασχολημένο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ερ. Ποια ήταν η αγαπημένη σας εμπειρία στο κολέγιο;

Αυτό είναι εντελώς άσχετο με την εκπαίδευσή μου, αλλά το 2006, το ESPN ήρθε στο Clemson για College Game Day. Ήταν ένα νυχτερινό παιχνίδι, και αυτό ήταν κατά τη διάρκεια της βασιλείας του James Davis και του CJ Spiller (δύο πραγματικά φοβεροί παίκτες). [It was] πολύ πριν ονειρευόμασταν ένα εθνικό πρωτάθλημα. ήμασταν ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε! Οι παίκτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και ήταν ντυμένοι από το κεφάλι μέχρι τα νύχια στα μωβ (συνήθως ροκάρουμε όλες πορτοκαλί ή πορτοκαλί και λευκές στολές)… και το γήπεδο έγινε ΑΓΡΙΟ. Ήταν απολύτως ηλεκτρικό. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα από μέσα μου, “ΑΥΤΟ γι’ αυτό ήρθα στο Κλέμσον!» Δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο! (Δεν λένε για τίποτα ότι είναι τα πιο συναρπαστικά 25 δευτερόλεπτα στο κολεγιακό ποδόσφαιρο!)

Ε. Αν έπρεπε να επιστρέψετε και να κάνετε ένα πράγμα στο κολέγιο διαφορετικά, ποιο θα ήταν αυτό; Γιατί;

Θα είχα δημιουργήσει μια εβδομαδιαία ρουτίνα μελέτης που θα ήταν δομημένη σαν μια δουλειά 9-προς-5. Η βιβλιοθήκη θα ήταν το κέντρο μου και αντί να επιστρέψω στον κοιτώνα μου ή στο διαμέρισμά μου ανάμεσα στα μαθήματα, θα είχα μελετήσει, θα έγραφα εργασίες και θα προετοιμαστώ για το μάθημα κατά τη διάρκεια της «εργάσιμης ημέρας», ώστε να μπορώ να απολαμβάνω πραγματικά τα Σαββατοκύριακα. Τίποτα δεν ήταν χειρότερο από το να κοιτάζω κάτω μια Κυριακή το βράδυ, γνωρίζοντας ότι είχα 10 ώρες δουλειάς που θα μπορούσα να είχα φροντίσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που είχα μπροστά μου.

Q. Είχατε σημαντικές εμπειρίες στο κολέγιο; Πες μας για ένα.

Πρωτοετής, παρακολούθησα ένα μάθημα που ονομάζεται “CU 101″. Το μάθημα σχεδιάστηκε για να μάθουμε την ιστορία του Clemson και ένας από τους πρεσβευτές προσανατολισμού μου πρότεινε να εγγραφώ σε αυτό. Χρειαζόμουν ένα μάθημα επιλογής και έτσι σκέφτηκα: «Σίγουρα! Γιατί όχι?” Κατέληξε να είναι ένα από τα καλύτερα μαθήματα που παρακολούθησα ποτέ, κυρίως λόγω του καθηγητή μας, Rusty Guill. Ο Ράστι ήταν ο αναπληρωτής κοσμήτορας των φοιτητών και δίδασκε μόνο μία συνεδρία αυτής της τάξης ανά εξάμηνο, και ευτυχώς, διάλεξα τη συνεδρία του!

Είναι εύκολο να νιώθεις «χαμένος» σε ένα μεγάλο σχολείο όπως το Clemson. Είσαι 18 ετών, για πρώτη φορά λείπεις από το σπίτι, μαθαίνεις πώς να τρέφεσαι και να πλένεις μόνος σου και να μελετάς χωρίς παραμέτρους ή δομή. Εδώ είναι ο Ράστι που μας ξεχύνεται για τρεις ώρες κάθε εβδομάδα, διδάσκοντάς μας την πλούσια ιστορία του σχολείου μας και γιατί πρέπει να είμαστε περήφανοι για τον εαυτό μας που μπήκαμε σε αυτό. Και μετά μας κάλεσε όλους στο σπίτι του για φαγητό! Ήταν ένα όμορφο σπιτικό γεύμα που ετοίμασε η σύζυγός του Melanie, και συναντήσαμε την οικογένειά του και τα παιδιά του. Απλώς θυμάμαι ότι σκέφτηκα: «Αυτό το σχολείο… είναι μια οικογένεια. Αυτοί οι καθηγητές ενδιαφέρονται πραγματικά». Και πολλοί από αυτούς το κάνουν. Δεν θα είναι κάθε καθηγητής που συναντάτε θα είναι σαν τον Rusty και θα φέρνει την τάξη σας για ένα γεύμα, αλλά πολλοί από αυτούς είναι έτσι!

Q. Τι είναι κάτι με το οποίο παλέψατε στο κολέγιο;

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έζησα στο κολέγιο ήταν η απόρριψη. Όπως πολλοί άντρες και γυναίκες που περνούν από τη διαδικασία πρόσληψης για να ενταχθούν στο ελληνικό σύστημα, έτσι και εγώ δεν πήρα την κορυφαία επιλογή μου. Το να κοπεί πονάει! Έκλαψα πολλά, πολλά δάκρυα την Ημέρα Προσφοράς. Όμως, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω 60+ άλλα κορίτσια στην τάξη μου που δεν θα είχα γνωρίσει ποτέ διαφορετικά, και Στα χρόνια που ακολούθησαν την Ημέρα Προσφοράς, υπήρξαν πολλές στιγμές για μένα να είμαι ένας ώμος για να κλάψω για άλλες νεαρές γυναίκες που δεν πήραν τις κορυφαίες επιλογές τους. Ήταν ένα πολύ ωμό συναίσθημα, και είναι ένα από τα πιο σκληρά κομμάτια του ελληνικού συστήματος! Θέλω να σημειώσω, κατέληξα τρυφερός η κολλητή μου. Αλλά εξακολουθώ να έχω στιγμές θλίψης όποτε βλέπω φωτογραφίες από το Bid Day κάθε χρόνο, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν κορίτσια των οποίων η καρδιά είναι ραγισμένη στα παρασκήνια.

Ερ. Ποια είναι η τρέχουσα καριέρα σας; Πώς μπήκατε στο γήπεδο;

Είμαι ο Chief Operating Officer της Meade Agency στο Charleston, SC, μια εταιρεία παραγωγής βίντεο υψηλής ποιότητας που ιδρύθηκε από τον σύζυγό μου Kris, ο οποίος εξακολουθεί να είναι Διευθύνων Σύμβουλος. Ιδρύσαμε επίσης έναν μη κερδοσκοπικό, χριστιανικό, ποπ ροκ ραδιοφωνικό σταθμό [called] Radio Free. [You can listen on] WYRF 92,5 FM στη Φλωρεντία, SC.

Μετά το κολέγιο, εργάστηκα για λίγο στις πωλήσεις πληροφορικής και μετά πέρασα στο μάρκετινγκ εταιρικής υγειονομικής περίθαλψης. Μου άρεσε να δουλεύω για το νοσοκομειακό σύστημα! Είχαμε δύο μωρά και έμεινα σπίτι μαζί τους μέχρι να γίνουν ένα και τέσσερα, και μετά πήραμε μια οικογενειακή απόφαση να επιστρέψω στο εργατικό δυναμικό με πλήρη απασχόληση για να ενταχθώ στην Kris ως COO της εταιρείας μας. Είμαι πλέον στον επαγγελματικό κόσμο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας για 11 χρόνια. Μου αρέσει να κάνω μια επιχείρηση με τον σύζυγό μου!

Ερ. Ποια είναι μια συμβουλή που δίνετε σε άτομα που ασχολούνται με τον τομέα σας;

Ακονίστε τις δεξιότητές σας στο γράψιμο! Η γραμματική είναι καθοριστική. Μην παραδώσετε την εργασία στον προϊστάμενό σας, εκτός εάν είστε 100% σίγουροι ότι έχει μηδενικά ορθογραφικά λάθη. Αυτό είναι το κατοικίδιο ζώο μου! Επίσης, πάρτε όσα περισσότερα μαθήματα γραφιστικής μπορείτε στο κολέγιο. Εάν έχετε δεξιότητες γραφικών και ξέρετε πώς να πλοηγηθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και ίσως να κάνετε λίγη κωδικοποίηση HTML, θα είστε άλματα και όρια μπροστά από τους συνομηλίκους σας.

Bir cevap yazın