ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Η GK SYSTEMS συνεργάζεται με τη Ford Meter Box Company σε νέα εγκατάσταση Τριακόσιων Χιλιάδων Τετραγωνικών Πόδων.

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Η GK SYSTEMS συνεργάζεται με τη Ford Meter Box Company σε νέα εγκατάσταση Τριακόσιων Χιλιάδων Τετραγωνικών Πόδων.

Για άμεση απελευθέρωση

Γενική Κινηματική

Τμήμα Μάρκετινγκ: (815) 444-3521

[email protected]

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Η GK SYSTEMS συνεργάζεται με τη Ford Meter Box Company σε νέα εγκατάσταση Τριακόσιων Χιλιάδων Τετραγωνικών Πόδων.

Σήμερα, 18 Ιουλίου 2023, η EPC Firm GK SYSTEMS ανακοινώνει μια συνεργασία με τον κατασκευαστή προϊόντων υδραυλικών εγκαταστάσεων Ford Meter Box Company. Ιδρύθηκε το 1898, η Ford Meter Box ξεκίνησε μια μελέτη μηχανικής για να εκτιμήσει τη σκοπιμότητα κατασκευής ενός νέου υπερσύγχρονου χυτηρίου και εγκαταστάσεων γραφείων τον Απρίλιο του 2022. Η συνεργασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την ανακοίνωση της Ford Meter Box ότι θα κατασκευάσει το νέο τους χυτήριο στο Wabash της Ιντιάνα.

Η GK Systems επιλέχθηκε ως η κύρια εταιρεία σχεδιασμού λόγω της φήμης της εταιρείας για την ποιότητα, την καινοτομία και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

«Καθώς το Ford Meter Box θέλει να προσθέσει χωρητικότητα και ευελιξία στις εργασίες του χυτηρίου και, το πιο σημαντικό, να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις του μακροπρόθεσμα, εκτιμούμε τη γνώση και την εμπειρία του κλάδου που φέρνει στο τραπέζι η General Kinematics», σχολίασε ο πρόεδρος της Ford Meter Box Company. Στιβ Φορντ.

Οι δύο εταιρείες έχουν εργαστεί εκτενώς για να συλλάβουν μια παγκοσμίου φήμης εγκατάσταση μεταλλουργίας ορείχαλκου τριακοσίων χιλιάδων τετραγωνικών ποδιών, χρησιμοποιώντας τον πιο πρόσφατο αυτοματισμό και τον καινοτόμο σχεδιασμό εξοπλισμού χυτηρίου. Η επένδυση 250 – 300 εκατομμυρίων δολαρίων δολαρίων θα υποστηρίξει μια σημαντική αύξηση της παραγωγής ορείχαλκου, ενώ θα επιτρέψει χώρο για μελλοντικές γραμμές παραγωγής.

3rd Η γενιά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της GK Systems, Tom Musschoot, σχολίασε την ευκαιρία: «Το να επιλέγεσαι ως συνεργάτης από τη Ford Meter Box είναι πραγματική τιμή. Οι κοινές μας αξίες της οικογένειας και της κοινότητας οδηγούν τις επιχειρήσεις μας. Και οι δύο προσπαθούμε να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα, κάνοντας την ευκαιρία ακόμη μεγαλύτερο προνόμιο. “

Η GK SYSTEMS και η Ford Meter Box Company συνεχίζουν να συνεργάζονται για το σχεδιασμό καθώς το έργο προχωρά. Και οι δύο εταιρείες είναι ενθουσιασμένες που βλέπουν τη σκληρή δουλειά τους να παράγει την επόμενη γενιά στο σχεδιασμό συστημάτων χυτηρίου.

Διαβάστε περισσότερα  Vertical Garden Lighting Guide - Urban Garden Gal

Σχετικά με τη Γενική Κινηματική:

Η General Kinematics Corporation, που ιδρύθηκε το 1960, ιδρύθηκε για να εμπορεύεται, να σχεδιάζει και να κατασκευάζει κατά παραγγελία καινοτόμο δονητικό εξοπλισμό για τις βιομηχανίες χυτηρίου, ανακύκλωσης, εξόρυξης και μεταποίησης. Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει ως ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξοπλισμού επεξεργασίας δονήσεων στον κόσμο και έχει εξελιχθεί σε μια κορυφαία εταιρεία EPC στον κλάδο. Με έδρα το Crystal Lake, IL, η General Kinematics διαθέτει επτά παγκόσμιες τοποθεσίες που παρέχουν μηχανική και υποστήριξη σε μια παγκόσμια βάση πελατών. Η GK είναι μια τρίτη γενιά, οικογενειακή εταιρεία και διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001.

Σχετικά με το Ford Meter Box:

Η Ford Meter Box Company, Inc. είναι κατασκευαστής εξοπλισμού ρύθμισης και δοκιμής μετρητών νερού, βαλβίδων και εξαρτημάτων γραμμής σέρβις και προϊόντων σύζευξης, επισκευής και συγκράτησης αγωγών για τη βιομηχανία υδάτων και τις βοηθητικές αγορές. Ιδρύθηκε από τον Edwin Ford το 1898, η ιδιωτική εταιρεία λειτουργεί εγκαταστάσεις παραγωγής στο Wabash της Ιντιάνα και στο Pell City της Αλαμπάμα και είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001. Μέλος της American Water Works Association, η Ford Meter Box απασχολεί ένα εργατικό δυναμικό περίπου 800 ατόμων για την υποστήριξη των προμηθευτών νερού και των διανομέων αποθεμάτων σε εξήντα χώρες σε όλο τον κόσμο.