Κοιτάζοντας βόρεια από τις όχθες της λίμνης 22

Οδηγός πεζοπορίας: Lake 22 – Back o' Beyond

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ποτέ δεν μπόρεσα να πάρω μια ευθεία απάντηση για το πού πήρε το όνομά της η λίμνη 22. Είναι ένας περίεργος και μυστηριωδώς αδιάκριτος τίτλος για μια τόσο μοναδική αλπική λίμνη. Παρόλα αυτά, η πεζοπορία σε αυτή τη λίμνη είναι ένα από τα αγαπημένα μου στην πολιτεία της Ουάσιγκτον.

Η λίμνη βρίσκεται στο κάτω μέρος ενός τσίρκου στη βόρεια πλευρά του όρους Pilchuck και είναι προσβάσιμη από τον γραφικό αυτοκινητόδρομο Mountain Loop. Οι βράχοι που προκαλούν δέος υψώνονται απότομα από την όχθη της λίμνης και είναι γεμάτοι με καταρράκτες που τροφοδοτούνται από το λιώσιμο του χιονιού.

Υπάρχει μια αξιοσημείωτη αίσθηση γαλήνης και καταφυγίου στη Λίμνη 22. Η ατμόσφαιρα μου θυμίζει αυτό που θα ένιωθαν τα Ξωτικά της Μέσης Γης του JRR Tolkien στη μαγική κοιλάδα του Rivendell.

Κοιτάζοντας βόρεια από τις όχθες της λίμνης 22Κοιτάζοντας βόρεια από τις όχθες της λίμνης 22
Κοιτάζοντας βόρεια από τις όχθες της λίμνης

Γρήγορα γεγονότα

  • Απόσταση: 5,4 μίλια έξω και πίσω
  • Ώρα πεζοπορίας: 3-4 ώρες
  • Κέρδος/Απώλεια υψομέτρου: 1400 πόδια
  • Τέλη: Northwest Forest Pass
  • Σκύλοι: Ναί
  • Δυσκολία: Μέτριος

Πεζοπορία στη λίμνη 22

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Arrow the Cattle Dog και εγώ πεζοπορήσαμε στη λίμνη 22. Είχαμε κορυφωθεί στο όρος Pilchuck την προηγούμενη μέρα, οπότε ήταν ωραίο να δούμε την άλλη πλευρά του βουνού. Ήταν μια χαρακτηριστικά δροσερή και βροχερή μέρα στο μονοπάτι.

Η πεζοπορία ξεκινά από το Lake 22 Trailhead και καταλήγει σε μια σειρά από ανατροπές μέσα από ένα παλιό δάσος ανάπτυξης. Υπάρχουν μερικά τεράστια δέντρα για να θαυμάσετε κατά τη διάρκεια αυτού του τμήματος του μονοπατιού.

Μετά από μια σταδιακή ανάβαση στην αποχέτευση Twenty-Two Creek, το βαθύ σκοτεινό δάσος ανοίγει για να αποκαλύψει τη λίμνη σε όλο της το μεγαλείο. Μόλις φτάσετε στη λίμνη, υπάρχει ένα χωμάτινο μονοπάτι που περιστρέφεται γύρω από ολόκληρη την υδρορροή. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνετε μια βόλτα και να ψαρέψετε αν σας αρέσει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε περισσότερα  Vertical Garden Lighting Guide - Urban Garden Gal

Λίμνη 22Λίμνη 22

Ένας μικρός καταρράκτης στο τσίρκο που περιβάλλει τη λίμνη 22Ένας μικρός καταρράκτης στο τσίρκο που περιβάλλει τη λίμνη 22
Ένας μικρός καταρράκτης στο τσίρκο που περιβάλλει τη λίμνη

Χάρτης

Τοποθεσία

Από το Σιάτλ, πάρτε τον I-5 με κατεύθυνση βόρεια και, στη συνέχεια, κατεβείτε στην έξοδο 194. Συνεχίστε ανατολικά στη διαδρομή 2 των ΗΠΑ και, στη συνέχεια, μπείτε στην State Route 204 με κατεύθυνση ανατολικά. Στρίψτε αριστερά στην State Route 9 με βόρεια κατεύθυνση και μετά στρίψτε δεξιά στην State Route 92. Αυτό γίνεται ο αυτοκινητόδρομος Mountain Loop. Συνεχίστε για 25,2 μίλια και, στη συνέχεια, σταθμεύστε στο χωματότοπο σε σχήμα ντόνατ στο Lake 22 Trailhead.

Πάρε οδηγίες

Πόροι

Συνδέσεις

Φωτογραφίες

Λίμνη 22Λίμνη 22

Λίμνη 22Λίμνη 22

Λίμνη 22Λίμνη 22

Λίμνη 22 ΤσίρκοΛίμνη 22 Τσίρκο

Λίμνη 22 ΤσίρκοΛίμνη 22 Τσίρκο


Θέλετε να κάνετε πεζοπορία στα καλύτερα μονοπάτια της Ουάσιγκτον; Ρίξτε μια ματιά στους άλλους οδηγούς πεζοπορίας στην Ουάσιγκτον.