Πού να προμηθευτείτε ένα δωρεάν κιτ συλλογής απορριμμάτων κοινότητας στο Γιορκσάιρ – The Waste Management & Recycling Blog

2
Πού να προμηθευτείτε ένα δωρεάν κιτ συλλογής απορριμμάτων κοινότητας στο Γιορκσάιρ – The Waste Management & Recycling Blog

Ο καθαρισμός των οδών κοστίζει στους βρετανούς φορολογούμενους σχεδόν 1 δισεκατομμύριο £ ετησίως μόνο στην Αγγλία, και αυτό είναι μόνο το χρηματικό κόστος των απορριμμάτων. επηρεάζει επίσης την ευημερία της κοινότητας και την ψυχική υγεία, την άγρια ​​ζωή, τις τοπικές επιχειρήσεις, τον τουρισμό και το περιβάλλον.

Επιπλέον, ενθαρρύνει άλλες αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειες των τοπικών συμβουλίων, υπάρχουν ακόμα πολλά σημεία γύρω από το Γιορκσάιρ (και μακρύτερα) όπου συσσωρεύονται σκουπίδια – τελικά, Το 62% των ανθρώπων στην Αγγλία ρίχνουν σκουπίδιααν και μόνο το 28% το παραδέχεται, και τα συμβούλια έχουν έναν προϋπολογισμό για να εργαστούν εντός του.

Ωστόσο, έχει βρεθεί ότι το 57% των ανθρώπων στην Αγγλία πιστεύουν ότι τα σκουπίδια είναι ένα πρόβλημα στην περιοχή τους.

Είναι θέμα στην περιοχή σας;

Εάν ναι και θέλετε να αναλάβετε δράση ως άτομο, ομάδα κοινότητας ή επιχείρηση, θα περιγράψουμε πώς τα σκουπίδια επηρεάζουν τις τοπικές επιχειρήσεις, πώς να οργανώσετε μια συλλογή απορριμμάτων και πώς να προμηθευτείτε εξοπλισμό συλλογής απορριμμάτων σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου.

Απορρίμματα και τοπικές επιχειρήσεις

Σακούλες με απορρίμματα και σκουπίδια που μαζεύτηκαν σε έναν δρόμο στο κέντρο της πόλης

Μια μελέτη που ονομάζεται The Big Litter Inquiry από το Keep Britain Tidy διαπίστωσε ότι τα απορρίμματα μπορεί να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στις τοπικές επιχειρήσεις, καθώς οι άνθρωποι είναι λιγότερο διατεθειμένοι να περνούν χρόνο σε μια περιοχή που είναι γεμάτη σκουπίδια.

Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι τα απορρίμματα θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν πτώση 2% στον τζίρο μιας εταιρείας. Αυτός ο αριθμός θα ήταν αναμφίβολα ακόμη μεγαλύτερος εάν βασίζεστε άμεσα στον τουρισμό.

Υπάρχει επίσης το θέμα της συσκευασίας – εάν η δική σας πέσει, μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην επωνυμία σας.

Από τους ερωτηθέντες από το Keep Britain Tidy, το 72% θεώρησε ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει περισσότερα για τα σκουπίδια. Ωστόσο, το 82% θεώρησε ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να κάνουν περισσότερα.

Θα μπορούσε η επιχείρησή σας να βοηθήσει;

Η οργάνωση μιας συλλογής απορριμμάτων κοινότητας θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρησή σας. Θα ήταν επίσης εξαιρετικό να εμπλακείτε για την εταιρική κοινωνική σας ευθύνη – και θα φαινόταν υπέροχο στον ιστότοπό σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Πώς να οργανώσετε μια συλλογή απορριμμάτων

Μια οικογένεια που κουβαλούσε σακούλες με σκουπίδια μετά τη συλλογή απορριμμάτων στο δάσος

Γράψαμε μια ολόκληρη ανάρτηση ιστολογίου σχετικά με την οργάνωση μιας τοπικής συλλογής απορριμμάτων, αλλά θα συμπεριλάβουμε τα κύρια σημεία εδώ:

 • Αποφασίστε σε ένα σημείο που θα μαζέψετε τα σκουπίδια και ελέγξτε αν υπάρχει ήδη μια τοπική ομάδα στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε. Εάν δεν υπάρχει ομάδα για συμμετοχή, ακολουθήστε τα επόμενα βήματα.
 • Πάρτε άδεια από τον ιδιοκτήτη της γης.
 • Συγκεντρώστε τον εξοπλισμό σας (δείτε παρακάτω).
 • Επιλέξτε μια ημερομηνία και συγκεντρώστε τους εθελοντές σας.
 • Πραγματοποιήστε μια εκτίμηση κινδύνου.
 • Κάντε ένα σχέδιο για το τι θα συμβεί στη συνέχεια σχετικά με τα απόβλητα που συλλέγετε.
 • Αγοράστε ασφάλεια.
 • Ενημερώστε την ομάδα σας.
 • Πάρτε τη συλλογή απορριμμάτων!

Πού να προμηθευτείτε εξοπλισμό

Κάποιος που μαζεύει απορρίμματα σε μια παραλία, χρησιμοποιεί έναν συλλέκτη απορριμμάτων για να πάρει ένα φλιτζάνι καφέ

Το κύριο ζήτημα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα άτομα, κοινοτικές ομάδες και επιχειρήσεις όταν επιθυμούν να μαζέψουν απορρίμματα είναι η προμήθεια του εξοπλισμού.

Με τον όρο εξοπλισμό, εννοούμε αντικείμενα όπως:

 • Συλλογή απορριμμάτων
 • Τσάντες
 • Γάντια
 • Hi-vis μπουφάν/ταβέρ

Τα περισσότερα τοπικά συμβούλια είναι πρόθυμα να υποστηρίξουν την τοπική συλλογή απορριμμάτων και θα σας παρέχουν τον εξοπλισμό για να το κάνετε.

Οι παρακάτω σύνδεσμοι θα σας οδηγήσουν σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη και τον εξοπλισμό που μπορείτε να λάβετε στην περιοχή σας.

Σέφιλντ

Μπράντφορντ

Σκάφος

Λιντς

 • Το Litter Free Leeds είναι μια ομάδα εθελοντών στους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε εάν ζείτε στο Λιντς. Η ιστοσελίδα είναι εδώ και η ομάδα του Facebook είναι εδώ.

Harrogate

Γουέικφιλντ

York

Ντόνκαστερ

Εάν γνωρίζετε άλλες ομάδες συλλογής απορριμμάτων στο Γιορκσάιρ, πείτε μας στα σχόλια και θα τις προσθέσουμε στην παραπάνω λίστα.

Σημείωση του συντάκτη: Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου δημοσιεύτηκε αρχικά τον Απρίλιο του 2017 και ενημερώθηκε το 2021 για να περιλαμβάνει ενημερωμένες πληροφορίες.

Bir cevap yazın