Τρομακτικά φανταστική διασκεδαστική κάρτα αποκριών

5
Τρομακτικά φανταστική διασκεδαστική κάρτα αποκριών

Επιτρέψτε μας να σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια Τρομακτικά Fangtastic Fun αποκριάτικη κάρτα με ένα διαδραστικό σετ μήτρας από το Lawn Fawn

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, κερδίζουμε προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς…

Αυτή η κάρτα έχει δύο από τα αγαπημένα μου πράγματα όλων των εποχών: Απόκριες και Διαδραστικές κάρτες! Αυτό το νέο σετ μήτρας είναι τόσο εύκολο στη χρήση, ακόμα κι αν είστε νέος στη χειροτεχνία χαρτιού και τις διαδραστικές κάρτες, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτήν την κάρτα με ευκολία. Ελπίζω πραγματικά να το δοκιμάσετε. Θα περάσετε φανταστικά!!! Λίζα~

Προμήθειες για Fangtastic Halloween Card
Δείτε την πλήρη λίστα προμηθειών στο τέλος της ανάρτησης

Βήματα ένα, δύο, τρία:

Χρησιμοποιώντας την πρώτη φωτογραφία ως αναφορά, κόψτε τα χαρτιά με σχέδια και το χαρτόνι.

Αφού κοπούν όλα τα χαρτιά στο πρώτο βήμα, κόψτε το μπροστινό κομμάτι της κάρτας.

Τα πορτοκαλί χαρτιά έχουν δύο βαθμολογίες. Τοποθετήστε τις μήτρες στα χαρτιά όπως φαίνεται και περάστε τις μέσα από τη μηχανή κοπής. Αυτό θα δώσει σε κάθε ένα από τα χαρτιά δύο υποδοχές όπως φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή είναι μια διαδραστική κάρτα, επομένως τα χαρτιά που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι στιβαρά. Εάν τα χαρτιά σας με σχέδια είναι ελαφριά, κολλήστε τα στο χαρτόνι με μια κόλλα ψεκασμού πριν τα κόψετε.

Βήματα τέσσερα, πέντε, έξι:

Χρησιμοποιήστε μια ταινία για να προσθέσετε κόλλα στο μικρότερο τμήμα δίπλα στην υποδοχή και στα δύο κομμάτια των πορτοκαλί χαρτιών.

Το μωβ χαρτί είναι το πίσω μέρος της κάρτας. Κολλήστε και τα δύο κομμάτια του πορτοκαλί χαρτιού στο μωβ χαρτί όπως φαίνεται.

Το πορτοκαλί και μαύρο χαρτί στη φωτογραφία έξι έχει καρτέλες σε κάθε άκρο. Διπλώστε τα άκρα προς τα πίσω και σύρετέ τα στις υποδοχές. Μόλις τα έχετε στις υποδοχές, τραβήξτε τις γλωττίδες προς τα πίσω για να κρατήσετε τα χαρτιά στη θέση τους.

Βήματα έβδομο, οκτώ, εννέα:

Μόλις ολοκληρωθεί το βήμα έξι, η κάρτα θα πρέπει να μοιάζει με τη φωτογραφία στο βήμα έβδομο όρθια.

Εφαρμόστε κόλλα σε κάθε άκρο του μαύρου χαρτονιού. Διπλώστε τα άκρα προς τα πίσω και στερεώστε τα στην πίσω πλευρά του μπροστινού κομματιού χαρτιού, ευθυγραμμίζοντας τις εγκοπές.

Γυρίστε το μπροστινό κομμάτι και περάστε κάθε πλευρά της κάρτας μέσα από τα μαύρα κομμάτια χαρτιού. Η κάρτα θα μοιάζει με τη φωτογραφία στο βήμα ένατο όταν τα πλαϊνά πάνελ είναι κλειστά.

Βήματα δέκα, έντεκα:

Τραβήξτε κάθε ένα από τα πλαϊνά για να ανοίξετε την κάρτα όπως φαίνεται. Τώρα ήρθε η ώρα να διακοσμήσετε!

Για να ολοκληρώσετε την κάρτα, χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μελανοταινία για να σφραγίσετε τις νυχτερίδες και τα κλαδιά δέντρων και, στη συνέχεια, ακουαρέψτε τις εικόνες και κόψτε τις. Κόψτε την πύλη, τα φανάρια, τις κολόνες και τις επιτύμβιες στήλες. Ακουαρέλα τα κομμάτια αν θέλετε. Die κόψτε τα δύο πανό και σφραγίστε τη διατύπωση. Κολλήστε τις εικόνες στην κάρτα όπως φαίνεται στις έτοιμες φωτογραφίες ή τακτοποιήστε τις όπως θέλετε.

Φανταστική κάρτα αποκριών

Ένα ακόμη PIN της κάρτας Fangtastic Halloween για κοινή χρήση

The post Τρομακτικά Fangtastic Fun Halloween Card εμφανίστηκε πρώτα στην Bella Crafts Publishing.

Bir cevap yazın