4 Pro Tools για μεγιστοποίηση του Google Authorship — Social Metrics Pro

8
4 Pro Tools για μεγιστοποίηση του Google Authorship — Social Metrics Pro

Εργαλεία για τη μεγιστοποίηση του Google AuthorshipΕίμαστε μεγάλοι θαυμαστές του Google Authorship. Ποιος δεν αρέσει να βλέπει ένα χαμογελαστό πρόσωπο που σχετίζεται με τα αποτελέσματα αναζήτησης; Επιπλέον, βοηθά στη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησής μας (SEO), δίνει στον ιστότοπό μας επιπλέον εξουσία και προσθέτει λίγη προσωπικότητα στο περιεχόμενό μας. Εν ολίγοις, το Google Authorship συγκλονίζει τον κόσμο μας. Δεν θα συμφωνούσατε;

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η πλοήγηση στα νερά, στα νερά αυτού του σχετικά νέου εργαλείου της Google μπορεί να είναι δύσκολη. Πώς ξέρετε αν λειτουργεί; Πώς μπορείτε να δείτε εάν πράγματι βοηθά την παρουσία σας στον ιστό; Πώς μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία επαλήθευσης; Αυτά είναι όλα ερωτήματα που έχουμε θέσει επίσης. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά εργαλεία (πέρα από το Google Authorship) που είναι απίστευτα χρήσιμα. Αυτά τα τέσσερα είναι τα αγαπημένα μας:

1. Εργαλείο δομημένων δεδομένων της Google

Τα δομημένα δεδομένα αναφέρονται στις πληροφορίες που μπορεί να μάθει η Google για τον ιστότοπό σας ανιχνεύοντάς τον. Αυτές οι πληροφορίες συσχετίζονται άμεσα με την απόδοση των ιστοσελίδων μας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί να συγκεντρώσει η Google, τόσο υψηλότερη είναι η κατάταξή μας στην αναζήτησή μας.

Επιπλέον, η Google χρησιμοποιεί δομημένα δεδομένα για να δημιουργήσει τα πλούσια αποσπάσματα λεπτομερών πληροφοριών για τους χρήστες της. Για να δώσουμε στις αναρτήσεις του ιστολογίου μας πρόσθετη εξουσία και να τοποθετήσουμε αυτές τις όμορφες, αναγνωρίσιμες εικόνες δίπλα στις διευθύνσεις URL μας, διασφαλίζουμε ότι το Google Authorship είναι ενεργοποιημένο για κάθε ανάρτηση.

Για να ελέγξουμε εάν η Google έχει αναγνωρίσει ή όχι την Google Authorship μας, χρησιμοποιούμε το Structured Data Tool. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτό το εργαλείο για να ελέγξουμε και να δούμε εάν περιεχόμενο από άλλο ιστολόγιο έχει συνδεθεί με έναν συγκεκριμένο συγγραφέα.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Εργαλείο δομημένων δεδομένων της Google.

2. Προσθήκη SEOPressor WordPress

Αγαπάμε τους ιστότοπούς μας στο WordPress και ξέρουμε ότι το κάνετε και εσείς. Το ταμπλό είναι εύκολο στη χρήση και τα πρόσθετα μας δίνουν τις εξειδικευμένες λειτουργίες που θέλουμε. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που πιστεύουμε ότι το πρόσθετο SEOPressor V5 για το WordPress είναι ένα rockstar.

Μας επιτρέπει να εξουσιοδοτούμε εύκολα και απρόσκοπτα κάθε ανάρτησή μας, ανεξάρτητα από το πόσα ιστολόγια διαχειριζόμαστε. Επειδή ας το παραδεχτούμε, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε περισσότερα από ένα blog. Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος. Και, η κουραστική διαδικασία επαλήθευσης της Google μπορεί να είναι δύσκολη. Γιατί να περάσετε την ταλαιπωρία πολλές φορές;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SEOPressor V5, ανατρέξτε σε αυτήν την πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, όπου έχουμε εξηγήσει τα βήματα που ακολουθούνται εύκολα.

3. Στατιστικά συγγραφέων στα Εργαλεία για Webmasters της Google

Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι τα αναλυτικά στοιχεία είναι το κλειδί για την επιτυχία στο μεγάλο παιχνίδι της κατάταξης SEO και ιστοτόπων. Τα Στατιστικά Συγγραφέων της Google μας δίνουν ένα άλλο επίπεδο ολοκληρωμένων πληροφοριών σχετικά με την απόδοση του δικού μας επαληθευμένου περιεχομένου. Θα μπορείτε να δείτε πώς κατατάσσονται τα άρθρα σας και πόσα κλικ έχετε λάβει. Θα μπορείτε να δείτε ποια άρθρα εμφανίζουν πραγματικά την εικόνα σας, επειδή δεν το κάνουν όλα. Και, θα μπορείτε να δείτε ποια άρθρα έχουν αποδοθεί σε εσάς που δεν θα έπρεπε.

Ναι, συμβαίνει. Η Google προσπαθεί σκληρά να βρει και να συνδέσει όλο το κείμενο σε έναν συγκεκριμένο συγγραφέα. Έτσι, μερικές φορές περιεχόμενο που στην πραγματικότητα δεν είναι δικό σας θα συνδέεται με τον λογαριασμό σας.

4. Κυματισμοί Google+

Το να γνωρίζουμε ότι το περιεχόμενό μας έχει κοινοποιηθεί είναι ένα πράγμα. Μας ενημερώνει τι λειτουργεί και όταν τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, μπορεί να μας δώσει κάθε είδους ζεστασιά και ασάφεια. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο βασίζεται στη δημιουργία σχέσεων. Επιτυγχάνεται μέσω της δέσμευσης. Το Google+ Ripples μας επιτρέπει να δούμε ποιος μοιράζεται το περιεχόμενό μας και πού το μοιράζεται. Αυτό είναι χρυσός. Μας επιτρέπει να στοχεύσουμε το κοινό μας συγκεκριμένα.

Λάβετε υπόψη ότι όλα τα εργαλεία στον κόσμο δεν αναπληρώνουν το τρελό περιεχόμενο. Ο στόχος του Google Authorship είναι τελικά να προσφέρει στον χρήστη καλύτερη εμπειρία βελτιώνοντας τα αποτελέσματα αναζήτησης. Η ζήτηση για υψηλής ποιότητας, πολύτιμο περιεχόμενο είναι πραγματική. Καθώς εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε τις δικές μας κατατάξεις αναζήτησης και να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του Google Authorship, η αξία και η συνάφεια παραμένουν ύψιστης σημασίας.

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με το Google Authorship που θα θέλατε να απαντηθούν; Στείλτε μας ένα email. Μας αρέσει να απαντάμε σε προσωπικές ερωτήσεις.

Bir cevap yazın